Vineri, 23 decembrie:
MOȘ CRĂCIUN POPOSEȘTE în Scuarul Mircea cel Bătrân din centrul Râmnicului!


Primăria Râmnicu Vâlcea propune încă un eveniment care să aducă spiritul sărbătorilor de iarnă în Târgul „Decembrie Magic” din centrul municipiului: spectacolul „Vine, vine Moș Crăciun!” de vineri, 23 decembrie 2022. Acesta va debuta la ora 17.00 cu momentul muzical „Ale & Friends” al elevilor îndrumați de prof. Camelia Clavac și se va continua cu un recital de colinde românești susținut de Daria Ștefan (de la 17.30) și cu show-ul prezentat de Școala de Dans Ru Apollo și Andreea Ștefan (de la 17.45).
De la ora 18.05, pe scena din Scuarul Mircea cel Bătrân se va derula concertul „Jazzy Christmas” cu Teatrul Municipal „Ariel” și Corul „Euphonia” al Filarmonicii „Ion Dumitrescu”. Acesta va face introducerea pentru ultimele două episoade ale spectacolului: Codruța Filip & Dancers (de la ora 18.40) și o „Poveste de Iarnă” adusă la Râmnic de „Lupii lui Calancea”, ce va începe la ora 19.30.
În context este de amintit faptul că punctul final al spectacolelor din centrul Râmnicului va fi pus pe 31 decembrie 2022, odată cu organizarea evenimentului „Revelion 2023”.