Pandemia dă semne de «retragere» din Vâlcea, dar a lăsat deja urme adânci: 136 de decese!


În prezent, în unitățile sanitare dedicate din județul Vâlcea se află internate 176 persoane confirmate pozitiv, starea de sănătate a acestora fiind următoarea: 16 sunt asimptomatice și cu forme ușoare ale infecției, 147 au forme medii și 13 sunt internate în secția ATI.
Potrivit datelor Direcției de Sănătate Publică, pe teritoriul județului Vâlcea, de la începutul pandemiei și până în prezent, au fost confirmate 9.402 cazuri de persoane infectate cu virusul SARS-CoV-2 și s-au înregistrat 136 decese.
În județ, sunt 29 de focare de SARS-CoV-2, în centre rezidențiale, unități sanitare, la agenți economici  și în cadrul instituțiilor publice. În cursul zilei de marți au fost internate în spitalele din Vâlcea 11 persoane confirmate pozitiv cu virusul SARS-COV-2.
„Numărul persoanelor declarate vindecate până acum este de 7.477 din cele internate în unități sanitare de la începutul pandemiei. În județ, în baza definiției de caz, a protocolului medical și a codului de caz atribuit de către DSP Vâlcea, până la această dată, au fost realizate 35.348 de teste prin tehnica RT-PCR. De asemenea, conform raportărilor laboratoarelor de analize, au fost recoltate, în regim screening și contra cost, 24.549 de teste în vederea identificării virusului SARS-CoV-2. În total, au fost realizate 59.897 de teste în județul Vâlcea”, au transmis, marți, reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Vâlcea prin intermediul unui comunicat de presă.
„În baza Legii 136/2020, privind instituirea unor măsuri în domeniul sănătății publice în situații de risc epidemiologic și biologic, Direcția de Sănătate Publică Vâlcea a emis, în ultimele 24 de ore, 28 de decizii de izolare și 23 de decizii de carantină, în prezent, 545 de persoane aflându-se în carantină la domiciliu sau la locația declarată și 336 de persoane se află în izolare (anchetă epidemiologică – decizie de prelungire a izolării la domiciliu). Menționăm că datele sunt în continuă dinamică. Având în vedere numărul crescut de persoane confirmate cu virusul SARS-CoV-2 a căror stare de sănătate a necesitat internarea în unitățile sanitare de pe teritoriul județului Vâlcea, recomandăm cetățenilor precauție, evitarea spațiilor aglomerate și a deplasărilor inutile, spălarea/ dezinfectarea cât mai frecventă a mâinilor și purtarea măștii de protecție”, se mai arată în același comunicat de presă.
• Material realizat cu sprijinul DSP Vâlcea

Tags: , , , ,

9 thoughts on “Pandemia dă semne de «retragere» din Vâlcea, dar a lăsat deja urme adânci: 136 de decese!

  1. Aveau NEVRALGIE de TRIGEMEN, trebuie luat permanent Calciu Lactic de 10 lei 30 comprimate Alevia anorexia este de la boala, lipsa scolii, fara ceaiuri medicamente specialitati, bataie,cazuri grave sistemice nu leaga cauza-efect, credinta este in ACTE…sa iei seama la buletinul de analize la Aiud,Miros..nu doamne ISUSE, chiar in culoarea Verde si boabe de Mustar,ca in Cerc personal,trebuie spalatura cu crema zilnica axilara, si pliuri coaste miros subdural de munca si neurologie, fata si mainile apa calda sapun cu crema la cutie de 2 ,50 lei.O vara..umblam cu adidasi, cizme, blugi, tricou, bluze, geaca, un rucsac, usor.Ne ducem in LEGEA FERENDA platite la Colaboratori de televiziune locala, parul scurt, vopsit, nevopsit.De Craciun spalati.Radio si televiziune.VTV si Metronom.Chiar wireless.
    Nici o LOLA in GURA LUPULUI.Limba latina si franceza..din foile matricole.Am incheiat INFLUENTATOR in MAREA MASA POPULARA de catre Slujbasii INCHIZITIEI regimul mafiei greco-catolice de Craciun.
    Hai sa ne traiti!..

  2. De Domnul NICU BALCESCU..ce sustineti?…in mass-mediaUrmarim, canalul de stiri si radioul ATON..

  3. Inainte a fost germana si rusa Viasat…..ziaristica departamentul de stat zetarii bisericesti,SFMacarie.Scriitori de Stat.
    Santem copiii fericiti ai unei natiuni sublime.Avem la franceza incepatori 12 luni, lunar prin posta firma PTTR EUROCOR, platita lunar la Colet suma fixa, teme verificate cu cerneala rosie..si alte addende….BIBLE FRENCH, online.Avem 30 ani transa de stat elevii Agricultori sant bani de luat la zeii Agriculturii JUPITER si Demetra, ziua de LUNI Targovetii….SANMEDRU.SAMBRA OILOR.Sarbatoare dacica.

  4. Montanologie ANAT Sibiu statiuni 100 balneoclimaterice GEOGRAFIA deci.Intendenta de MENAJ Hoteliera.Ne ducem la BISERICA ROMANO-CATOLICA SF.Rita de Cascia Rm.Valcea.
    BULENDRE la Chopincauer 10 lei blugii cu masura DW.In depozit Gara Dovli.Rm.Valcea.

  5. Astia fusera ,, OAMENII VIITORULUI,,….se bazeaza pe manualul,, PSIHOLOGIA CONSUMATORULUI DE MARCHETING,,Logica de-a zecea manual roman lucrator specialisti Ceasca.Psiholog KARL GUSTAV JUNG.
    Le vinde radioului privat VATICAN NEWS.
    Ce poti cunoaste ,, O floare a vietii de la Pontif,,…Bazilienii…

  6. Ducet-va la plimbare pe coclauri ,…sport ergonomic deci…..!…aerisiti-va, luati pulsul vietii…rupeti painea in doua la STANA OILOR…si altele!….

  7. Cititi manualele de romana si gramatica cu romana de stil vechi din ulita Rm.Valcea….ca sa va puteti exprima corect santeti cu SCOALA de Reporteri in Cartea Vietii in VIATA VESNICA filmati you tube…cantati PROHODUL lui Isus noaptea cum vreti arie melodica sa va reveniti si psaltirea maicii Domnului pe bucati noaptea la fel…este SCOALA de Reporteri gratis BUCURESTI=30 ani pe viitor de reporterie LIME militia sovietica…..este TINUT MINTE NOTARIAL Numele de Familie sau Semnatura notariala…NUNTIU.Hai chis in PIS 2 Senghen.

  8. La Scoala eram strigati de toti pe numele de Familie eram zelioti deaceea taceam…de frica lui I.C FRIMU…Cont CEC Robotizare scoala gratis TURISM….halucinatii, colective senzatii, perceptii pavor nocturn.De la PAZA OLTCHIM Combinat Clorosodic uzina.

  9. Scapam de plata cu MUNCA.Asta ,, PLATA in Natura ,, restituo in natura,,…va mancam ma pe paine…uite asa va intindeam ca pe unt, bucatica cu bucatica, gustati, vedeti ca-i bun Domnul,,!..camarilla UZEPERE UZPR.WIENN..la trap..fig..pe inventiile de vandut la PARTID, RAIONALA, NEUROLOGIE, Zetari…

Poți comenta aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More Stories From Comunicate

About Comunicat de presă,