APAVIL întrerupe opt ore apa potabilă, pe strada Ștrandului


Ca urmare a necesității executării lucrărilor de conectare a branșamentului din PEHD Dn 200mm, al S.C. Conphis SRL, la conducta existentă pe strada Ștrandului, din PEHD D 225mm, de către S.C. ABIGAZ SRL, pentru obiectivul „Redimensionare branșament existent” strada Ștrandului nr.52, Râmnicu Vâlcea, la solicitarea S.C. CONPHIS SRL, vă comunicăm că în data de 19.03.2024, între orele  900 – 1700, se  va  întrerupe  furnizarea  apei   potabile  la  consumatorii  existenți  în Râmnicu Vâlcea, pe strada Ștrandului – tronson cuprins între strada Nistor Dumitrescu până la strada Târgului (Nurvil SRL, Conphis SRL și  imobile pe ambele sensuri), strada Târgului (Târgul de Săptămână, S.C. Boromir SRL și imobile), strada Aurelian Sacerdoțeanu (tronson cuprins de la intersecția cu strada Patriarh Iustinian Marina până la intersecția cu strada Ștrandului și  imobile pe ambele sensuri).

Echipele de intervenție ale APAVIL SA vor asigura asistența tehnică pe perioada executării lucrărilor de către S.C. ABIGAZ SRL

 Pentru asigurarea parametrilor de potabilitate a apei din rețea, certificați prin buletine de analiză a apei în secțiunea de intervenție (înainte și după spălarea rețelei), angajații Apavil S.A. vor efectua purjări în zona respectivă și în zone adiacente în care există posibilitatea modificării parametrilor de potabilitate. Recomandăm consumatorilor afectați să lase să curgă cantitatea de apă necesară eliminării apei cu impurități produse ca urmare a întreruperii furnizării. Cheltuielile ocazionate de cantitatea de apă eliminată vor fi suportate de către Apavil S.A. în urma unor solicitări scrise ale beneficiarilor sau telefonic, la dispeceratul societății (telefon 0350 802 160), confirmate de specialiștii societății noastre.

Vă mulțumim pentru înțelegere!