FOTO: Moș Crăciun în uniformă de polițist!


Misiunea Moșului Crăciun în uniformă de polițist nu a luat sfârșit! Polițiștii vâlceni și-au continuat tradiția oferind cadouri și ajutoare mai multor familii cu o situație materială precară de pe raza județului.
Opt polițiști ai Biroului Rutier Râmnicu Vâlcea au donat plasmă și sânge, iar cu bonurile valorice cu care au fost recompensați și cu o donație în bani din partea acestora, au reușit să achiziționeze cadouri ce au constat în produse alimentare, obiecte de îmbrăcăminte și încălțăminte, jucării și produse de igienă personală, pentru a aduce în viața unor familii cu o situație materială precară, un strop de fericire și o rază de speranță.
Peste 20 de copii, din cinci familii din localitățile Nicolae Bălcescu, Budești și Muereasca l-au primit cu brațele deschise pe Moș Crăciun în uniformă de polițist, cei mici primind cadouri care să le bucure zilele de sărbători.
Acțiunile caritabile desfășurate de polițiști în aceste zile au avut menirea de a reda zâmbetul şi speranţa unor familii, în ciuda greutăţilor şi lipsurilor de zi cu zi cu care acestea se confruntă.
• Material realizat cu sprijinul IPJ Vâlcea

Tags: , , , ,

14 thoughts on “FOTO: Moș Crăciun în uniformă de polițist!

 1. Grea treaba cu starea nervoasa, ca nu poti conchide in pace, ,inistea si pacea acantelor sa bem apa din Agheatasmar de viitorul sf.Ion…de parecsampolo, ma trezisem cu tomberonul plin de fum, m-am dus cu-o caldare cu apa era sa vars gunoiul sa-l cercetez, iesea fum puternic langa masina de Craciun, asteptam raba, cand am dat cu apa mirosea a scrum de resturi de tigari, nu santem consumatori…..lua foc gunoiul in paraul Trant,Am draci pe unii scosi la AZILE ca fumeaza in coltul casei treaba o sa se lase urat cu bataie am rol de chiabura nu ma ajuta Statul Roman, in fosta explozie din blocul Bucuresti au sarit de la etaj n-au fost remunerati de Asirom,a iesit bataie au fost lasati pe drumuri…copiii, mi-au cantat LERUI CNIVAS…erau vreo 10 Tomburi de pamant…treaba o sa se lase urat cu NEUROPSIHIATRIA, ma jur1…va spun profesorii in fostele scoli au interzis costumul sport….Sa fiim cuminti.Treaba s-ar parea cu adevar o sa iasa la iveala o sa se termine urat…am visat aparate rusesti…avem oase vandute de biserica in Hotare.La Icoana…eu nu muncesc sa mor ca idiotul de mana dusmanilor americanish..care-si cumpara parcela jurnalistica.Santem niste prosti urmariti de DRONA SUEDEZA, in vecinatatea cadastru PLAN B..eu, Plan C.Li se immulteste sangele.Boala adica.

 2. Sa va duceti la BISERICA SF.Ion, din Sud pod Valcea langa AJOFM, peste drum de Seminarul Trei Scaune Popauti, se vede Turla…sa-i puneti la plati judecati originale pe toti FAPTASII, cu contributie 25 lei anuala 1/1 septembrie anii curentii chiar PTTR.HARTIE cu nume, adresa, cotizatia Suma si data, platii…trimite chitanta plata la CLOPOTARI la MAFIE, achizitionati ustensile judecatoresti,romane,, asa la noi, la Stat, la Regim, Franciscani, Triod , pandari agricoli, Valul de Turci,limes, si Dealu capul lui Mihai Viteazul pe rand.Wherever.La sf.Ion la PROTOS Prioteasa.La Rm.Valcea incepe cu SLUJBELE si Judecatiile.

 3. Asa de sarbatoarea dacica ruptul pitei in Stana Sambra Oilor ,sau scosul LOLELOR din Gura Lupului……deci scoala online sau meserii emergente JUSTITIEI….deci armata, Duala, Rodipet UZP,Eurocor, prin Posta, institute ruse, agricole, de Stiinte Aplicate de Menaj in Procuratura , intendenta hoteliera, bucatari,AJOFM/ISCIR, Svabi,din RA Didactica, Coresi, Adresa Episcopiei Formare Continua RMUR-SEEI.biblioteca particulara cu taxa, si online gratuit.postliceala chimie alimentara si facultatea, hoteliere, raionale, socialiste, franciscane, bisericesti, anticari, coltul pietii, librarii stat.De la Mafie ,stradela si participanti, inclusiv nassar.(fig)!…de la Popauti biblioteca Sinod,GPL,si Romania Pitoreasca UZPR, Scoala Inalta Hoteliera si Crucea Rosie.,Guvernul Romaniei, biblioteci universitare particulare si de Stat, politice, si de Cartier.Din Sibiu.Cibin casete, carti meserie.SC Rubinian Bucuresti.Din casieria UCB, USH, Titulescu,din scannerul fax.Network consortiul blogherie.Din infonewscontabilul.ro poate gratis ceccar..Din Arhiva ziare si Microsoft biblionet.

 4. A stagnat meseria GRAMATICII COMPENDIU inapoi la treaba la BIBLIOTECA meserii mafiote Sinod Rodipet bulgaresti…inserati imaginea LOGICA Clasa a zecea.Manual.Bibliotecile ANPCB alte Surse.

 5. Seria de pe Sasiul masinii….amenda de pe radarul computerizat masina..miza doctorilor…de Domn C.P,, gazetar =PENSIUNE Dottoras.Cultura..rafinata antica selenara LUNA…planeta PITICA.

 6. A scapat voluntar in munca fortata Aiud.Mafia french PARCHET.Nu, nu, ce este mai mult de la Cel Rau…vine!eu zic ca nu, nu!…multi gologanasi in Antilele franceze.LEGEA.

 7. Deci scoala continua in SCOALA cu Plata Din mintea Omului si Scheme noi,Cooperatie si Centrul de Calcul(Guvern, cine semneaza pe viata, nu-l primeste Statul…sant scoliti in licenta artistilor Scorpioni miliardari)…deci…dati mana cu che, chi, ghe, gli, morse si braille alfabet.Esperanto…vagono=tren, limbaj cerc elitist stiintific in 7, 8 clase recalculate PCR invatamant gratuit de stat toate gradele cultura stiinta arta.

 8. Trasei o raita pe la GAZETA PRIMARIEI cu faina de Her.istoric…ma detelecomandase radio, vegetatie antiincendiu, si surpaturi,lipsa curent…asta in scop ANCPI SCHONHERR POPA, cadastru gratuit 510 localitati…se specifica dezmostenirea membrilor cu datorii la partidul comunist…deci cu proprietate pamant esti cu imobil in cartea funciara, nu, chirie ai acces european in 5 ani vechime, vechiul, nu in instanta, terti, proprietar…deci va anunt copiii…s-a schimbat legea cadastru in OLTENIA 2021.Specifici inscrierea scapi ca pasa cu 15 lei extrasul….=cel mai mare furt din istorie rapti se specifica…datorii bancare polite nu,deci subdelegat procura.Nu primesc terti vointa mea.Comunisti.Sanu va inchipuiti vechile restante legionare mai nou acesta nu exista in INSTANTA…deci la OSPICIU BUCURESTI…nu exista RECURS odata fapta savarsita…nu trateaza membrii familiei.Va dau cu capul de pereti…deeaceeea santem violenti de FURTOSI.

 9. In 5 ani de proprietate cu semnatura lipsa vechiului legionar recurs in 5 ani ca fostul 7/15 definitiv…contracte cesiune de comodat..pacatele lor…asa a sarit instalatia de gaz comorbiditati.
  Hai tuleo dici!..leplateste DGA Chiria in alte locatii bisericeste ISCAFRIOLI, Mafie romano-catolica..figurat!….

 10. Vine Seria Siberia, ucizi, platesti pentru fapta comisa nu platesti cu lei, valuta, mori pentru INAPT MUNCA Procuratura ispasesti vina uciderii, este de vina, mana piciorul la greco-catolici tendoane taiate adulter…din istoriile domnului filolog NICU BALCESCU…arsi la TUB alte ex)defunctii notariali sustin…exemple din natura!…banii you tube..restul la Mohaci Ardeal.Wireles TVR1 Craiova.Functii CAEN Receptie-Inventar contabili registratori AUM 1an PROFESIONALA datata UCECOM.Hai ca probleme-s destule…figurat!…cica scapatul de furt ancheta procuratura injustetea faptelor cu verigheta cumparata cu B.I cu Martori.

 11. Deeaceea a adus fosili CT.GV, caci lemnul putred tragea la cantar imbibat de apa in depoul cfr, deci sonda era supraterana de apa, nu inghzduit de ciment, sa nu misti…deci tot NOTARUL UPRAVA 10 clase recalculate.Sud dunareni.
  AAAAAAAPA.A his…istoric….sarma pe poarta costa expensiv…numai locotenentii…..

 12. Scoala credintei in ZEUL HEFAISTOS pasmantesc fierar in grind…DREPTUL TESLAR IOSIF, Sluga Sa.La Sobor la sf.Maria se inchina si juruie barbat nu femeie, femeia satanista..amintim pe sf.Nicodim de la Tismana la PORTITA la VEDENIA Slugii Osteanului…MOISE PETROVICI=Funeriu.

 13. L Feciori=IEROMONAHUL Lavra atonita Frasinei Ioanic.Pop.
  La Oameni=Exarhul…Cozla Veche

Poți comenta aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More Stories From Comunicate

About Comunicat de presă,