Vâlcea va avea CEL MAI COOL CENTRU DE VACCINARE din țară! Este doar pentru cei fără teamă de înălțime!


Prin intermediul unui comunicat de presă, reprezentanții Prefecturii Vâlcea au venit cu informații importante despre o nouă încercare de convingere a vâlcenilor să își îndrepte pașii spre centrele de vaccinare. Pentru că Vâlcea se află sub media națională când vine vorba despre procentul persoanelor vaccinate antiCoronavirus (nici măcar un vâlcean din cinci nu este vaccinat cu ambele doze!), autoritățile mai fac o încercare! De data asta una care sună destul de… cool!
Sub autoritatea Instituției Prefectului – Județul Vâlcea, sâmbătă, 17 iulie 2021, pe Transalpina, cea mai înaltă șosea din România, va fi deschis un centru de vaccinare de tip drive-through. Centrul, unic în țara noastră, va funcționa pentru început doar în ziua de 17 iulie, în intervalul orar 10.00 – 18.00. Aici vor fi administrate serurile Pfizer și Janssen (vaccin în doză unică produs de compania Johnson&Johnson). Persoanele care aleg să se imunizeze împotriva COVID-19 cu serul Pfizer se pot prezenta pentru rapel la orice centru de vaccinare (fix sau mobil) din țară, în care se administrează acest tip de vaccin.

Prefectul crede că vaccinarea la înălțime va fi o experiență de neuitat
pentru cei care se vor lăsa pradă acului în vârful munților!

„Este o ocazie deosebită pentru cei care iubesc muntele și drumețiile să se bucure de priveliștea spectaculoasă pe care acest drum montan, unic în întregul lanț al Munților Carpați, o oferă. Centrul va fi amplasat chiar în punctul cel mai înalt al șoselei – Pasul Urdele, la altitudinea de 2.145 metri. Îi invit pe toți cei care încă nu s-au imunizat împotriva COVID-19 și vor să viziteze această zonă să treacă pe 17 iulie și pe la acest centrul de vaccinare. Cu siguranță va fi o experiență de neuitat. Fiecare persoană care se vaccinează este importantă și numai împreună, arătând că ne pasă de sănătatea noastră și a celor dragi, putem să învingem această pandemie”, a transmis prefectul județului Vâlcea, Sebastian Fârtat.
La acest centru de imunizare de pe șoseaua Transalpina se pot prezenta toate persoanele care doresc să se vaccineze împotriva COVID-19, indiferent de localitatea de domiciliu, doar cu actul de identitate și fără o programare prealabilă. Chestionarul de triaj și cel de consimțământ pot fi descărcate de pe site-ul https://vaccinare-covid.gov.ro sau pot fi obținute direct la centrul de vaccinare.
Sursă foto: Arhivă
Material realizat cu sprijinul Biroului de presă al Prefecturii Vâlcea