Poliția nu slăbește ritmul controalelor. Discotecile din județ rămân închise!


Luni, 17 mai 2021, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea au continuat activitățile de prevenire și de verificare a modului de respectare a normelor legale în vigoare pe timpul stării de alertă. Sub autoritatea Instituției Prefectului, polițiști, jandarmi, pompieri militari, polițiști locali și reprezentanți ai instituțiilor cu atribuții de control au desfășurat activități de verificare privind respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii virusului SARS-COV-2.
Polițiștii vâlceni au derulat atât în mediul urban cât și rural, acțiuni de verificare a măsurilor sanitare vizând combaterea răspândirii noului virus SARS-CoV-2: au fost verificate 72 de societăți comerciale, 157 mijloace de transport, au fost verificate/legitimate 997 persoane, iar pentru neregulile constatate au fost aplicate 8 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 55/2020, respectiv pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală.

Numere de telefon la care îi puteți «denunța» pe cei care nu respectă normele sanitare

„Facem precizarea că, în această perioadă, nu este permisă activitatea operatorilor economici de a desfășura activități tip club/discotecă. Portul măştii de protecţie este în continuare obligatoriu  în spațiile publice închise, mijloacele de transport în comun, la locul de muncă, spații comerciale, precum și în spații publice deschise, cum ar fi, fără a se limita la acestea, piețe, târguri, bâlciuri, talciocuri, spațiile comerciale, stații pentru transportul în comun. Reamintim TELVERDE – 0800.800.165/WHATSAPP 0755.021.218, numerele de telefon la care pot fi sesizate nereguli privind respectarea măsurilor stabilite în contextul COVID-19”, reiese dintr-un comunicat oficial de presă transmis de reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea.
Sursă foto: Arhivă
Material realizat cu sprijinul IPJ Vâlcea

Posting....