Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

17 septembrie 2021

Poliţia a capturat doi braconieri adevaraţi


Marţi, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Băbeni, au oprit în trafic un autoturism marca BMW, condus de C. Nicolae, din localitate. În urma verifi­că­rilor şi controlului efectuat autove­hi­culului, poliţiştii au identificat peşte specia caras viu, setci monofilament şi din material textil, stabilindu-se, toto­­da­tă, că Nicolae C. are dreptul de a conduce suspendat.

În seara zilei de 22 octombrie a.c., C. Nicolae şi Ion L., pasager în autoturism, au introdus setcile în apa râului Olt pentru a prinde peşte, fără ca cei doi să deţină autorizaţie de pescuit. Peştele prins, aproximativ 50 kg pre­cum şi uneltele, 478 metri plasă (378 metri monofilament şi 100 metri textil), găsite asupra celor două persoane au fost ridicate în vederea confiscării.

S-a întocmit dosar de cercetare penală faţă de cei doi pentru comi­te­rea infracţiunilor de producere, im­port, deţi­­nere, comercializare sau uti­lizare a unel­telor de plasă mono­filament, în ape­le continentale şi în apele maritime inte­rioare şi pescuitul cu japca şi cu orice alte unelte neau­torizate în scopul omo­rârii peştilor sau altor vieţuitoare ac­va­­­tice. Totodată, poliţiştii au întocmit do­sar penal lui C. Nicolae şi pentru comiterea infrac­ţiunii de conducerea pe drumurile publi­ce a unui autovehicul de către o persoană, căreia exercitarea drep­tului de a conduce i-a fost sus­pen­dată.

Poți comenta aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Uncategorized