Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

20 septembrie 2021

Ceasul rău


O femeie dispărută a fost găsită

În urma investigaţiilor efectuate de poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Prundeni  s-a reuşit identificarea femeii găsită pe raza comunei Prundeni, la data de 21 martie.  Acesta are 37 de ani şi este din municipiul Slatina, judeţul Olt. S-a stabilit că persoana a plecat de la domiciliul său în data de 21 martie, fiind cunoscută cu afecţiuni psihice. După identificare, aparţinătorii au venit şi au recunoscut persoana în cauză, externând-o din unitatea spitalicească.

Accidentele rutiere se lasă cu urmări

La data de 26 martie, un bărbat de 46 ani, din comuna Vădeni, jud. Brăila a condus un TIR pe str. Calea lui Traian şi la punerea în mişcare nu a acordat prioritate de trecere unui autovehicul marca Dacia, condus de o femeie de 40 ani, din mun. Râmnicu Vâlcea, intrând în coliziune cu aceasta. În urma impactului, a rezultat rănirea uşoară a unui copil de 11 ani, din comuna Dăeşti, pasager în auto Dacia, care a fost transportat la spital, unde i s-a stabilit diagnosticul de contuzie piramidă nazala. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care  s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Tot la aceiaşi dată, un bărbat de 42 ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, a condus un autoturism Dacia şi la un moment dat nu a acordat prioritate de trecere unei femei de 61 ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, care se angajase în traversarea străzii pe marcajul pietonal. În urma impactului a rezultat rănirea acesteia. Femeia a fost transportată la urgenţe, unde i s-a stabilit diagnosticul de fractură claviculă dreapta. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Încă un hoţ, prins

În dimineaţa zilei de 26 martie, poliţiştii Biroul de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Râmnicu Vâlcea au reuşit identificarea prezumtivului autor a unor infracţiunilor de furt calificat, violare de domiciliu şi tâlhărie, fapte comise pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea.

Este vorba despre un tânăr 21 ani, din comuna Câineni, care  se sustrăgea cercetărilor. Tânărul a fost reţinut pe bază de ordonanţă şi prezentat  instanţei de judecată din cadrul Judecătoriei Râmnicu Vâlcea cu propunere de arestare preventivă. În baza probatoriului administrat în cauză,  instanţa a dispus arestarea preventivă pentru 29 zile a acestuia. În prezent, persoana în cauză se află încarcerată în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea.

Poți comenta aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Uncategorized