Ceasul rău


A furat de la societatea la care era angajat

Având în vedere sesizarea făcută în data de 1 octombrie, referitoare la faptul că, în perioada 29 septembrie – 1 octombrie, persoane necunoscute au pătruns în incinta unei societăţi comerciale din Rm. Vâlcea, de unde au sustras mai multe bunuri şi valori, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipale au efectuat investigaţii, activităţi specifice şi au reuşit identificarea principalului suspect al faptei reclamate, prejudiciul estimat fiind de 8.000 lei. Oamenii legii au fost sesizaţi în acest caz de către Ion B., şef pază în cadrul societăţii.

Astfel, a fost identificat Bogdan Ş., de 20 ani, din comuna Milcoiu, angajat al societăţii, despre care poliţiştii au stabilit că a pătruns prin efracţie în sediu, sustrăgând patru motoare electrice de 1,5 KW noi, două maşini electrice de cusut, iar de la etajul clădirii, a sustras dintr-un birou, un laptop marca ACER aflat pe o masă, iar dintr-un sertar suma de 150 lei.

Acţiune a poliţiştilor vâlceni la Goleşti

Tot miercuri, 3 octombrie, în intervalul orar 11.00 – 13.30, poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Milcoiu au organizat o acţiune pe linie rutieră în localitatea Goleşti, pe D.N. 73C, având ca obiectiv prioritar identificarea şi sancţionarea persoanelor care încalcă regimul legal de viteză. Cu ocazia activităţilor desfăşurate au fost verificate un număr de 42 de autovehicule, fiind aplicate 18 sancţiuni contravenţionale, din care 17 la OUG 195/2002R. şi 1 la Legea nr. 12/1990. Valoarea sancţiunilor aplicate a fost de 4.010 lei, fiind confiscată suma de 200 de lei, provenită din desfăşurarea de activităţi comerciale, cu încălcarea prevederilor Legii 12/1990.