Site icon Curierul de Vâlcea

Week-end „negru” pe şoselele vâlcene(2)

Vineri, 10 august, în jurul orei 07.15, Dumitru P., de 52 ani, din municipiul Drăgăşani, în timp ce conducea un autoturism marca Dacia, pe DN 64, pe raza comunei Ioneşti, la km 88+600 m, a oprit autoturismul şi, efectuând manevra de mers înapoi, a acroşat cu partea din spate un utilaj agricol, respectiv un motocultor, condus de Ion Ş., de 66 de ani, din comuna Ioneşti, care se afla în traversarea DN 64, ieşind de pe o stradă şi dorind să intre pe o alta. În urma impactului, Ion Ş. a căzut din utilajul agricol, fiind rănit uşor, diagnosticat ulterior cu TCC acut închis, traumatism torace, bazin şi coloană. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care a fost condus la Spitalul municipal Drăgăşani, acolo unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. De asemenea, victimei i-a fost recoltată o probă biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Sâmbătă, 11 august, în jurul orei 17.45, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Vâlcea au fost sesizaţi prin SNUAU 112 cu privire la faptul că un bărbat a produs un accident rutier. Deplasându-se la faţa locului, oamenii legii au stabilit că numitul Vasile T., de 52 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, în timp ce conducea un autoturism marca Ford pe DN 7, km 226+370 m pe raza comunei Câineni, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul direcţiei de deplasare, pătrunzând pe contrasens şi lovind frontal un alt autovehicul marca Ford, care circula regulamentar din sens opus. În urma impactului, două persoane au solicitat primirea de îngrijiri medicale. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă. În urma îngrijirilor medicale, Liliana S., de 35 de ani, din municipiul Sibiu, judeţul Sibiu, pasager dreapta faţă al autovehiculului care se deplasa regulamentar, a fost diagnosticată cu traumatism toracic.

Tot sâmbătă, în jurul orei 15.30, Constantin S., de 41 de ani, din comuna Budeşti, a condus un autovehicul marca Daewoo pe DJ 678, iar pe fondul neadaptării vitezei de deplasare la condiţiile de drum, a evitat o persoană care se afla în traversarea neregulamentară a străzii şi a părăsit partea carosabilă, intrând într-un dâmb de pământ. În urma impactului a rezultat rănirea uşoară a doi pasageri din autoturism, ambii din comuna Budeşti. Sebastian S., de 21 ani a fost diagnosticat cu TCC minor, escoriaţie frontală şi contuzie, în timp ce, Maria S., de 18 ani a fost diagnosticată cu TCF şi escoriaţii faciale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Acestuia i-au fost recoltate şi probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei cu exactitate.

Vineri, 10 august, în jurul orei 13.15, C. I., de 16 ani, din comuna Buneşti, a condus un moped pe un drum sătesc din localitate, iar într-o curbă la stânga a pierdut controlul direcţiei de mers, izbindu-se de un cap de pod. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală uşoară a mopedistului, acesta fiind diagnosticat cu TCC minor nivel 0 şi escoriaţie gambă stângă.

Exit mobile version