Sursă foto: Arhivă

VÂLCEA ȘI BUCUREȘTI se duelează în ultimul mare derby al sezonului


Sezonul 2020/2021 al Ligii Florilor de handbal feminin, unul desfășurat fără spectatori în tribune și în condiții destul de dificile din cauza pandemiei de Coronavirus, este aproape de final. Mai sunt de disputat 42 de meciuri din șase etape, aceste etape urmând să se fie organizate în cadrul a două turnee. Primul turneu va fi găzduit la finalul acestei săptămâni în orașul Sfântu Gheorghe (etapele 25, 26 și 27), iar următorul va avea loc la începutul lunii iunie, în București (etapele 28, 29 și 30).
Etapa a 25-a va aduce iubitorilor acestui sport posibilitatea de a urmări ultimul mare derby al sezonului handbalistic de pe plan intern. Echipele care și-au disputat supremația în ultimele trei sezoane vor oferi publicului (prin intermediul micilor ecrane) un nou recital. Este vorba despre SCM Râmnicu Vâlcea și CSM București al căror duel va putea fi urmărit joi, 20 mai 2021, cu începere de la ora 18.30, prin intermediul transmisiunii directe realizate de Televiziunea Română (TVR 1).
Înaintea acestei etape, SCM Râmnicu Vâlcea ocupă poziția a treia în clasament (57 de puncte din 22 meciuri disputate), în timp ce trupa din București este liderul întrecerii (67 de puncte din 23 de partide). Tot în această etapă a 25-a, echipa de pe locul al doilea, Minaur Baia Mare (58 de puncte din 22 de meciuri) va întâlni SCM Craiova.