CADOURI DE NEUITAT pentru primul constructor al județului!


Marți, 18 mai 2021, într-un cadru festiv, președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu, i-a mulțumit pentru întreaga activitate fostului director al Regiei Autonome Județene de Drumuri și Poduri Vâlcea, Nicolaie Vălimăreanu, care a ajuns la vârsta pensionării.
Cu această ocazie, pe lângă distincțiile oficiale și diploma de excelență, președintele Consiliului Județean Vâlcea i-a oferit lui Nicolaie Vălimăreanu și un cadou inedit: un cocoș și o damigeană cu vin de la Vâlcea.
„În numele meu și al colegilor din Consiliul Județean, îi mulțumesc pentru întreaga activitate și îi urez mult succes în tot ce va alege să întreprindă în viață! De asemenea, vreau să îl asigur că Regia va merge mai departe și va fi în continuare una dintre cele mai performante din țară. Nicolaie Vălimăreanu merită respectul și aprecierea noastră pentru o viață dedicată RAJDP Vâlcea și pentru o carieră cu rezultate deosebite în slujba vâlcenilor, pentru care și-a dorit mereu drumuri mai bune”, a declarat Constantin Rădulescu, președintele Consiliului Județean Vâlcea.
Material realizat cu sprijinul Biroului de Presă al CJ Vâlcea