Bent Dahl a «resuscitat» MULTINAȚIONALA DE LA VÂLCEA! Handbaliste de șase naționalități au răpus Bucureștiul!


În urmă cu puțin timp, în Sala Sporturilor „Traian” s-a încheiat meciul ce a readus față în față echipele care, în ultimele sezoane, au ținut capul de afiș al Ligii Florilor de handbal feminin. SCM Râmnicu Vâlcea și CSM București au oferit un show pe viață și pe moarte, care i-a ținut cu sufletul la gură pe spectatorii care au asistat la acest joc atât de tribune, cât și din fața micilor ecrane.
Vâlcea nu a fost condusă nici măcar o secundă de București, pe tot parcursul partidei! Echipa primăriei din Râmnicu Vâlcea a avut două goluri avantaj la pauză, scor 15-13. În partea secundă, Bent Dahl, noul antrenor al vâlcencelor, a arătat că are capacitatea de a-și struni elevele într-un meci cu o miză atât de însemnată și a fost foarte inspirat atât la efectuarea schimbărilor, cât și la solicitările de time-out. Partida a fost foarte aprig disputată în partea secundă, dar Vâlcea a rezistat! Meciul se putea termina cu scor egal, însă Mireya Gonzalez a izbutit să înscrie golul care a dus o victorie mare de tot și meritată a echipei Primăriei din Râmnicu Vâlcea în fața echipei Primăriei București (scor final 31-30).
Interesant de remarcat este că în acest joc, pentru SCM Râmnicu Vâlcea au marcat handbaliste de aproape toate naționalitățile care se află în lot. Au fost marcatoare din Ucraina, Spania, Serbia, Rusia, Tunisia, dar și din România. Totul sub coordonarea norvegianului Bent Dahl! O veritabilă multinațională!

Bucureștencele au acuzat arbitrajul după ultima fază a meciului!

Ultimele secunde ale meciului au stricat, din păcate, o parte din spectacolul pe care l-au oferit cele două echipe! Reluările oferite de televiziunea care a transmis meciul par să indice că golul marcat de iberica Mireya Gonzalez în ultimele secunde (cel care a decis echipa învingătoarea) nu a fost tocmai regulamentar. Mingea nu a trecut în totalitate linia porții apărată de Grubisic, iar golul prin care Vâlcea a câștigat acest meci nu trebuia validat. Păcat de această fază în urma căreia a început deja să se vorbească despre viciere de rezultat și să apară opinii cum că Vâlcea nu trebuia să câștige acest meci, deși a condus în 90% din timpul de desfășurare a partidei (fără să fie vreodată condusă)!