Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

3 august 2021

Vâlcea a făcut show pe terenul Rapidului


Joi după-amiaza, SCM Râmnicu Vâlcea a disputat primul meci amical din perioada de pregătire. Campioana națională în sezonul 2018/2019 al Ligii Florilor de handbal feminin a evoluat pe terenul grupării bucureștene Rapid, nou-promovată în primul eșalon valoric. Partida a fost una la îndemâna vâlcencelor, care au făcut show pe terenul grupării din Capitală, chiar dacă antrenorul Florentin Pera a dat șansa de a evolua tuturor jucătoarelor pe care le-a avut la dispoziție. Vâlcenele au dominat meciul de la început până la sfârșit și au marcat de nu mai puțin de 42 de ori, echipa noastră excelând pe faza ofensivă. Nici în defensivă Vâlcea nu a stat rău, deși a încasat 25 de goluri de la o echipă nou-promovată. Sâmbătă, de la ora 17.00, în Sala „Traian” din Râmnicu Vâlcea cele două echipe se vor întâlni într-un nou meci amical.
Testul de la București s-a dovedit unul util, cele mai mari emoții ale acestui meci venind la începutul reprizei secunde. Atunci, Cristina Florică s-a accident și a avut nevoie de intervenția echipajului medical, iar ulterior a ajuns chiar la un spital din București. Sportiva a revenit în cele din urmă la Vâlcea, investigațiile medicale efectuate neindicând producerea vreunei leziuni.

Bucureștiul a luat frica Vâlcii!

După ce, sezonul trecut, CSM București a pierdut titlul de campioană în fața Vâlcii, oficialii echipei din Capitală au venit buluc la meciul dintre Rapid și SCM pentru a spiona echipa noastră. Au venit pentru a vedea la lucru handbalistele de la SCM oameni din staff-ul de conducere al echipei din București, dar și din cel tehnic, inclusiv noul antrenor principal Tomas Ryde.
De altfel, pe 25 august, în primul meci oficial, cele două mari rivale se vor întâlni în Supercupa României. Partida cu trofeul pe masă se va disputa la Brașov.
Sursa foto: CRISTI PREDA

Etichete: , , , ,

Poți comenta aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Handbal