UN NOU BOOM DE IMAGINE pentru Brezoi


Orașul Brezoi este localitatea din județul Vâlcea despre care, în ultimii ani, după municipiul Râmnicu Vâlcea, s-a auzit cel mai mult pe plan național și internațional. Eventual, să spunem că este la concurență cu orașele Călimănești, Drăgășani și Horezu, localități care se bucură de mai vechi tradiții și care au oricum o bună imagine pe plan național.
Cel mai nou boom de imagine pe care îl va bifa urbea condusă de primarul Robert Schell vine din faptul că Brezoiul va fi gazdă pentru o etapă din Turul Ciclist al Sibiului (eveniment ajuns la ediția a XII-a). Și nu este vorba despre orice etapă, ci chiar despre etapa de debut, startul pe traseul de aproape 207 kilometri urmând să se dea din Brezoi (pe traseul Brezoi – Jina – Sibiu).
Evenimentul sportiv care va aduce la start 29 de echipe (dintre care unele foarte cunoscute la nivel European!) și 176 de rutieri se bucură de o bună mediatizare în țară și în străinătate. Iar cum Brezoiul va fi gazdă pentru prima etapă din acest tur rezultă implicit că și capitala dintotdeauna a Țării Loviștei va avea parte de promovare… «doar» cam prin toată Europa!
În numere viitoare ale ziarului nostru vom reveni cu informații pe marginea acestui subiect. Până atunci vă spunem că Turul Ciclist al Sibiului se va desfășura în perioada 2-5 iulie 2022, main-eventul din Brezoi fiind programat în prima zi a calendarului de concurs!