Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

3 august 2021

Tudor Turcu aduce „factorul X” în Vâlcea


Tudor Turcu

  • cum unde, la ABY Stage Bar, firește!

 Vineri, 26 septembrie 2014, începând cu ora 22:00, pe scena ABY Stage Bar din Râmnicu Vâlcea urcă câștigătorul X Factor,Tudor Turcu, alături de trupa BLADE Strings.

„Este primul concert din Râmnicu Vâlcea pe care îl ofer fanilor si prietenilor care au așteptat să mă vadă în ipostazele cu care i-am cucerit în timpul concursului X Factor. Ei m-au votat și apreciat pentru muzica rock și datorită lor am reușit să ajung la un alt nivel muzical. Împreună cu BLADE Strings voi prezenta atât piese proprii cât și interpretări ale hiturilor internaționale, într-o viziune unică asupra muzicii rock din peisajul românesc. Vă aștept cu drag să cântăm, să trăim emoția muzicii împreună!”

BLADE Strings este un proiect muzical inedit, pornit din pasiune pentru muzica rock. Patru instrumente clasice, un set de tobe rock, piese de succes adaptate, câteva amplificatoare, câteva efecte speciale și multă muncă. Și o să vă convingeți că a ieșit ceva frumos.

Redactia ziarului Curierul de Valcea pune „la bataie” 5 invitatii la eveniment.

Tot ce trebuie sa faci pentru a intra in posesia uneia dintre ele este sa distribui acest articol pe pagina / profilul tau de Facebook.

Pentru detalii suplimentare ne puteti contacta folosind pagina de contact a site-ului

Etichete: , , ,

Un răspuns “Tudor Turcu aduce „factorul X” în Vâlcea”

  1. James
    24 septembrie 2014 din 11:36

    Un prostituat muzical care si-a schimat 4 trupe pana acum din cauza caracterului.Un mincinos,un betiv, un falit care si-a spart toti banii castigati la X factor.Fanii tai te-au uitat de mult, licheaua ce esti.Tu te-ai trezit acum ca trebuie sa canti,cand era momentul ai uitat ptr ca aveai bani de spart.Uitete pe Facebok in 2013 cand iti postai ciorapii primeai 2000 like-uri,acum de abia daca mai primesti 50 la o poza postata

Poți comenta aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la