TRAFIC BLOCAT TOTAL în nordul Râmnicului. Poliția anunță DOUĂ VICTIME; ISU anunță TREI!


Reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Vâlcea au venit cu informații legate de accidentul grav care s-a produs în urmă cu puțin timp pe strada Barajului din nordul Râmnicului. Conform IPJ Vâlcea, ar fi doar două persoane rănite și nu trei, cum au anunțat în urmă cu cîteva minute reprezentanții ISU Vâlcea.
„Cauza probabilă ar fi efectuarea manevrei de depăsire neregulemantară de către conducătorului unui autoturism de teren. Polițiștii Biroului Rutier sunt la fața locului efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a situației de fapt”, au transmis reprezentanții IPJ Vâlcea.

Știrea inițială:
Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vâlcea au anunțat astăzi, 8 octombrie 2020 (în jurul orei 15.45), producerea unui accident în Râmnicu Vâlcea. Din primele informații, se pare că, în urma accidentului care s-a produs pe strada Barajului, sunt trei persoane rănite. Aici a avut loc o coliziune între două autovehicule. La fața locului intervin chiar în aceste momente trei ambulanțe (două ale Serviciului Județean de Ambulanță Vâlcea și una de la SMURD).

UP-DATE ORA 17.00:
Traficul pe strada Barajului din nordul Râmnicului se desfășoară normal.