CEL MAI PERICULOS MIJLOC DE TRANSPORT face din nou victime!
Două persoane au ajuns la spital


Ceasul rău al zilei de marți (al câtelea oare!?) a lovit și la căderea serii. S-a întâmplat în jurul orei 19.50, în Râmnicu Vâlcea, pe Calea lui Traian, în sensul giratoriu de la Biserica Petru și Pavel. Polițiștii rutieri au intervenit la accidentul soldat cu rănirea a două persoane. A fost nevoie de intervenția lor (dar și a unei ambulanțe a Serviciului Județean de Ambulanță Vâlcea) după ce conducătorul unei motociclete a fost rănit. Motocicleta a fost lovită de mașina condusă de o femeie, surse neoficiale de la fața locului anunțându-ne că șoferița nu i-ar fi acordat prioritate motociclistului (informația este neoficială; ancheta polițiștilor va stabili cu exactitate acest aspect!).
Cert este că tânărul care se afla pe motocicletă (nota bene, pentru cei care nu știați: motocicleta este considerată cel mai periculos mijloc de transport!) a fost rănit, el fiind transportat la spital. A fost testat și cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. La spital a ajuns și persoana care se afla pe motocicletă în calitate de pasager. Și șoferița a fost verificată cu etilotestul, rezultatul fiind tot negativ.
În cauză, polițiștii rutieri ne-au mai anunțat că vor efectua cercetări pentru stabilirea cauzelor producerii evenimentului rutier.
• Material realizat cu sprijinul IPJ Vâlcea