Timpul liber al profesioniștilor din domeniul beauty, între mit și realitate


În teorie s-ar putea crede faptul că cei care activează în domeniul înfrumusețării, după terminarea programului de lucru, se bucură de timpul lor liber, precum cei care lucrează la birou. De-a lungul timpului, practica a demontat cu succes acest mit atunci când telefonul profesionistului de beauty a început să sune chiar după ce acesta a onorat și ultima programare din ziua respectivă. Fie sub forma de mesaje, ori apeluri telefonice, clienții acestora îi contactează frecvent la ore nepotrivite ori chiar în weekend-uri.

Cu acest aspect se confruntă un număr impresionant de mare de profesioniști din domeniul beauty din cauza faptului că există multe persoane ce fie nu pot vorbi la telefon în timp ce sunt la birou, fie au uitat și au o nevoie urgentă de serviciile profesionistului. La prima vedere poate nu pare atât de stresant, însă imaginează-ți că acest “obicei” al clienților este resimțit de multe ori până și în vacanță, ceea ce cu siguranță nu poate fi întocmai plăcut.
Tu ce alegi, ignori apelurile telefonice și riști să îți pierzi clientela sau răspunzi tuturor celor care te contactează și nu te mai bucuri de timpul tău liber?
Din fericire pentru cei care activează în domeniul beauty și care își manageriază singuri programările, această problemă va fi curând dată uitării. Aplicațiile de programări online oferă o gamă vastă și variată de caracteristici de care se bucură atât profesioniștii, cât și clienții acestora, facilitând în primul rând modalitatea de programare.
MERO este prima aplicaţie de management al programărilor din România ce a apărut pe piață încă din anul 2017 și care are în prezent o comunitate impresionantă de 1.200 de profesioniști din domeniul beauty. Acest tip de aplicații reprezintă soluția completă pentru programări pentru toți cei care activează în domeniul înfrumusețării.

  • Primești programări online 24/ 7, fără recepționist

Odată înscris în comunitatea de profesioniști MERO, îți setezi serviciile și orarul disponibil, iar cei care doresc, se pot programa online, la orice oră din zi și din noapte, fără a mai fi nevoie să mai ia legătura cu tine în mod direct.

  • Gestionezi eficient programările

Calendarul se va actualiza în timp real în aplicație pentru ca tu să te poți pregăti corespunzător pentru fiecare programare. Simplu și ușor, calendarul poate fi accesat de pe orice dispozitiv cu doar câteva click-uri.

  • Te bucuri de mai puține neprezentări și anulări

În plus, pentru că timpul tău este foarte important, clienții vor primi atât un mesaj pe telefon, cât și o notificare prin intermediul aplicației în care li se vor comunica datele programării astfel încât să ajungă la timp.
Alege ca timpul tău liber să fie o realitate și nu un mit, și intră acum în comunitatea de profesioniști de beauty de pe MERO.