Factoringul cu Simplu Credit: O soluție eficientă pentru gestionarea fluxului de numerar


În lumea afacerilor moderne, gestionarea eficientă a fluxului de numerar este esențială pentru succesul și stabilitatea unei companii.

Una dintre soluțiile care a câștigat popularitate în ultimii ani pentru a ajuta companiile să își îmbunătățească lichiditatea este factoringul. 

Simplu Credit este un IFN recunoscut pentru abordarea sa inovatoare și orientată către client. 

IFN-ul SimpluCredit.ro oferă servicii de factoring care pot fi soluția ideală pentru multe IMM-uri.

Ce este factoringul?

Factoringul este o tehnică financiară prin care o companie vinde facturile sale neîncasate unei terțe părți (denumită factor) la un preț redus. 

În esență, este o modalitate de a obține finanțare imediată pe baza facturilor emise, dar care nu au fost încă plătite de clienți.

Cum funcționează factoringul cu Simplu Credit?

  1. Selectarea facturilor: Compania decide ce facturi dorește să vândă factorului. Aceste facturi sunt de obicei cele care au termene de plată mai lungi sau cele pentru care există îngrijorări cu privire la încasare.
  2. Evaluarea și acordul: Simplu Credit evaluează facturile prezentate, verifică solvabilitatea clienților și stabilește un preț pentru acestea. După ce ambele părți sunt de acord cu termenii, un contract de factoring este semnat.
  3. Plata imediată: Odată ce contractul este în vigoare, Simplu Credit va plăti companiei un procent semnificativ din valoarea totală a facturilor, oferind astfel lichiditate imediată.
  4. Încasarea facturilor: Simplu Credit preia responsabilitatea de a încasa suma datorată de clienți. Odată ce facturile sunt încasate, Simplu Credit va plăti companiei restul sumei, minus comisionul convenit.

Beneficiile factoringului cu Simplu Credit:

  • Lichiditate imediată: Companiile pot accesa rapid fonduri fără a aștepta termenele de plată ale facturilor.
  • Reducerea riscului: Simplu Credit preia riscul de neplată, protejând astfel compania de posibile pierderi.
  • Economisirea timpului: Companiile pot evita efortul și timpul necesar gestionării și încasării facturilor, permițându-le să se concentreze pe activitățile lor principale.
  • Flexibilitate: Factoringul oferă o soluție flexibilă de finanțare, adaptată nevoilor specifice ale fiecărei companii.

În concluzie, factoringul cu Simplu Credit oferă o soluție practică și eficientă pentru companiile care doresc să își îmbunătățească lichiditatea și să gestioneze mai bine fluxul de numerar. 

Cu expertiza și suportul oferit de Simplu Credit, companiile pot naviga cu încredere prin provocările financiare și pot accelera creșterea afacerii lor.

Antreprenori, nu lăsați fluxul de numerar să vă încetinească afacerea!

Factoringul poate fi soluția ideală pentru a vă asigura că aveți lichiditatea necesară pentru a face față provocărilor și oportunităților. 

La Simplu Credit, ne-am dedicat să oferim soluții de creditare adaptate nevoilor dvs. specifice. 

Dacă doriți să aflați mai multe despre cum vă putem ajuta să navigați cu succes prin lumea financiară, este momentul să acționați.

Descoperiți soluțiile noastre de creditare pentru IMM-uri acum!

Vizitați SimpluCredit.ro și explorați gama noastră de servicii concepute special pentru a vă sprijini în călătoria antreprenorială. 

Alăturați-vă celorlalți antreprenori care au beneficiat deja de avantajele factoringului cu Simplu Credit.