Ţara arde şi Costi se piaptănă


În sedinţa ordinară a Consiliului Judeţean Vâlcea care a avut loc în data de 28 februarie 2019, la punctul 5 de pe ordinea de zi „Proiect de hotărâre privind rectificarea Anexei nr. 1 la Hotărârea C.J. Vâlcea nr. 2 din 31 ianuarie 2019”, consilierii județeni ai PNL Vâlcea au propus ca suma de 472.558 lei (4.725.580.000 lei vechi), alocată pentru achiziţionarea şi înlocuirea mobilierului, a mochetei din sălile de sedinţe şi din cabinetul preşedintelui C.J. Vâlcea, să fie folosită pentru achiziționarea aparaturii necesară Spitalului Judeţean de Urgenţă Vâlcea. Domnul Constantin Rădulescu a fost total împotriva acestui demers, dovedind încă o dată că îl interesează, în primul rând, propria persoană şi mai puţin cetăţenii acestui judeţ. Acum preocuparea lui principală este să aibă în încăperea în care îşi desfăşoară activitatea birou nou care costă peste 12.000 lei, bibliotecă de peste 22.000 lei, lambriu pentru un stâlp care costă peste 9.400 lei, panou stemă care costă peste 15.000 lei, toate acestea împreună cu mobilierul din sălile de sedinţe înseamnă o cheltuială imensă. Cu aceşti bani, orice cetăţean şi-ar putea construi şi mobila o casă nouă.
În plus, suma alocată pentru aceste dotări, 472.558 lei este aproape (şi nu credem că acest lucru este întâmplător) de plafonul care permite o achiziţie directă, fapt pentru care considerăm că organele abilitate trebuie să fie foarte atente la această achiziţie și să ia măsurile necesare.
Tendinţa de a avea grijă numai de propria persoană și de a-ți crea un cult personal, fără să ţii cont de cei din jurul tău, îl aseamănă tot mai mult pe Constantin Rădulescu cu cel mai contestat personaj al momentului, Liviu Dragnea, a cărui slugă credincioasă rămâne (printre ultimii).
Departamentul Comunicare al PNL Vâlcea