Tânără de 22 de ani, PRINSĂ DROGATĂ la volan


Week-end-ul trecut, polițiștii vâlceni cu atribuții pe linie de rutieră au acționat la nivelul județului pentru prevenirea și combaterea producerii de evenimente rutiere pe fondul consumului de alcool și al substanțelor psihoactive. În urma activităților de verificare în trafic au fost constatate o serie de nereguli, astfel că polițiștii rutieri vâlceni au aplicat 471 de sancțiuni contravenționale, conform O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, fiind constatate și nouă infracțiuni la regimul rutier. Totodată, au fost reținute 103 permise de conducere, din care 11 pentru consumul de alcool și unul pentru consumul de alte substanțe.
Polițiștii rutieri vă recomandă să adoptați o manieră prudentă de conducere, fără bruscarea comenzilor vehiculelor și să respectați regimul legal de viteză. Viteza excesivă şi cea neadaptată la condițiile meteo, de drum sau trafic, reprezintă principalii factori generatori ai accidentelor rutiere. Totodată, nu vă angajați în efectuarea de depășiri neregulamentare!

Tânără din Olănești, găsită «fumată» la volan

În seara de 29 ianuarie 2022, polițiștii rutieri au oprit pentru control un autoturism condus pe DN 64, pe raza comunei Vlădești, de către o tânără de 22 de ani, domiciliată în orașul Băile Olănești.
„Tânăra a fost supusă testării cu aparatul DrugTest, iar în urma testării rezultatul a fost pozitiv pentru substanța Ecstasy, ea fiind condusă la o unitate spitalicească unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea determinării cu exactitate a substanțelor consumate. Cercetările în acest caz sunt continuate în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe”, ne-au anunțat polițiștii vâlceni
Sursă foto: IPJ Vâlcea
• Material realizat cu sprijinul IPJ Vâlcea