Bărbat din Olt, pasager într-un autovehicul, decedat în Vâlcea


În dimineața marți, 19 decembrie 2023, în jurul orei 05.00, polițiștii din municipiul Drăgășani au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe Drumul Național 64, eveniment soldat cu victime.

Polițiștii ne-au anunțat că, din verificările preliminare pe care le-au efectuat, s-a stabilit că un bărbat în vârstă de 48 de ani, domiciliat în județul Olt, în timp ce conducea o autoutilitară, pe Drumul Național 64, pe raza comunei Ionești (la km 93+ 300 metri), din cauze care urmează să fie stabilite în urma cercetărilor, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, răsturnându-se în afara părții carosabile.

„Evenimentul rutier s-a soldat cu decesul unui bărbat de 45 de ani, pasager în autovehicul și rănirea conducătorului auto și a unui minor de 14 ani. Aceștia au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier”, ne-au anunțat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea.