Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

26 iulie 2021

Sindicatele platformei chimice îi scriu Vioricăi Vasilicăi Dăncilă: „Aveți înțelepciunea de a…”


În urma unei recente întâlniri între Sindicatul „Chimistul” de la Oltchim, Sindicatul „Sodistul” de la USG, Sindicatul 2015 de la CET Govora, Federația SALOCA din Societatea Națională a Sării și filiala județeană a Cartelului ALFA a fost redactată și transmisă o scrisoare pentu șeful Executivului în care se evidențiează: „Situația critică în care se află societățile CHIMCOMPLEX Borzești, sucursala Rm. Vâlcea, CIECH SODA Romania, CET GOVORA și SEM Rm. Vâlcea – SALROM Rm. Vâlcea, cauzată de imposbilitatea negocierii unui preț al agentului termic și al energiei electrice suprotabil de către societățile sus menționate. Faptul că, atât la nivel local cât și la cel national, s-au făcut demersuri pentru a se impune măsuri în prevenirea impactului major (cod roșu al județului Vâlcea).
Sindicatele cât și factorii politic locali au solicitat sprijin factorilor politic naționali dar, până în prezent, nu s-a dispus nici o măsură care să împiedice posibilul dezastru din județul nostru.
Vrem să fim convinși că aveți înțelepciunea de a nu lăsa la voia întâmplării soarta a zeci de mii de oameni, iar noi vom lupta pentru destinul nostru și al societăților pe care le reprezentăm.”

Etichete: , ,

Poți comenta aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Actualitate