Program încărcat pentru sportivii de la CSŞ


Chiar dacă anul calendaristic se apropie de final, pentru sportivii legitimaţi la CSŞ Râmnicu Vâlcea această perioadă se anunţă una destul de aglomerată, cu multe competiţii în derulare. Conform spuselor directorului Nicolae Bugheanu, ultimele zile din luna noiembrie, dar mai ales cele din prima jumătate a lunii decembrie vor aduce mai multe competiţii la startul cărora se vor afla şi sportivi de la Clubul Şcolar.

Astfel, Secţia Lupte-Greco Romane este prima care va intra în „focurile” întrecerilor, sportivii pregătiţi de antrenorii Ilie şi Cornel Lupu urmând să participe, în zilele de 29 şi 30 noiembrie, la o competiţie foarte puternică, intitulată „Cupa Alutus”. Întrecerea va fi organizată în Sala Sporturilor „Traian” din Râmnicu Vâlcea, fiind un eveniment ajuns deja la cea de-a cincea ediţie. Anul calendaristic competiţional se va încheia pentru sportivii Secţiei Lupte în perioada 13-15 decembrie, atunci când, la Câmpulung Muscel, elevii antrenorilor Lupu vor lua parte la Memorialul „Dragomir”.

Aşa cum am amintit în ediţiile noastre anterioare, şi baschetbalistele Under 14 vor mai avea de susţinut câteva meciuri oficiale în acest an. Elevele antrenoarei Dana Zamfir vor disputa trei partide în cadrul Campionatului Naţional Under 14, toate pe teren propriu. În primul dintre acestea, programat pe 1 decembrie, ele vor întâlni formaţia Olimpia Baia Mare. Ulterior, pe 8 decembrie, micuţele handbaliste râmnicene vor susţine două meciuri în compania echipei similare din municipiul Reghin.

Şi Secţia Handbal mai are de „bifat” câteva evenimente importante în acest an calendaristic. În perioada 6-8 decembrie, sportivele pregătite de Rodica Onogea se vor afla la Craiova, acolo unde se va desfăşura turneul al treilea din cadrul Campionatului Naţional de Junioare II. La o săptămână de la acest eveniment, mai exact în perioada 13-15 decembrie, este rândul băieţilor să intre în competiţii. Handbaliştii pregătiţi de antrenoarea Florina Petria vor evolua, în Râmnicu Vâlcea, în cadrul celui de-al treilea turneu din cadrul Campionatului Naţional de Juniori.

Nu în ultimul rând, trebuie să amintim programul micuţelor tenismene pregătite de antrenorii Mihaela Truşcă şi Cristian Popescu. Acestea se vor afla la Slatina, în data de 8 decembrie, unde vor participa în cadrul unei competiţii de tenis de masă destinată copiilor, categoria de vârstă 10-12 ani.