Primarul Bănacu, din Bărbătești: „Dacă se va continua în ritmul acesta, campania electorală se va lăsa cu dosare penale!”


Se poartă sabotajele în precampania electorală din Bărbătești, iar edilul Constantin Bănacu spune că au fost cel puțin două episoade suspecte în ultimele săptămâni pe care le pune în seamă unui contracandidat devenit chiar dușman.
„Știe toată lumea din comună cine e nimicul din spatele acelor două incidente de la rețeaua de apă și curent. Există și martori care au văzut cum s-au întâmplat aceste «avarii». N-am cum să caracterizez astfel de practici din partea unui… ins cu care am lucrat aproape 15 ani, pe care l-am ținut lângă mine, cu bune și cu rele, căruia i-am salvat casa din ghearele băncilor și pentru care mi-am luat înjurături la foc automat ani de zile. Sincer, nu mă gândeam și nu mă așteptam nici o secundă să se ajungă la așa ceva… Auzisem că mă tot vorbea de rău, pe mine, pe copii și familia mea peste tot pe unde apucă, la Horezu, la Vâlcea. Dar am zis că atât îl duce pe el capul. Dar dacă se va continua în ritmul acesta, în cel mai sigur mod cu putință vă spun că se va lăsa cu dosare penale pentru că nu sunt dispus să mai trec cu vederea aceste mârșăvii!”, au fost declarațiile edilului Bănacu pe marginea acestui subiect.

Posting....