Ne păcălesc și cu morții!? Percheziții la firme de pompe funebre


Avem informația (neconfirmată deocamdată oficial) că, în urmă cu foarte puțin timp, pe raza județului nostru, polițiștii și mascații ar fi desfășurat percheziții la mai multe firme de pompe funebre. Vom reveni cu detalii când vom avea informații concrete, însă rămâne o întrebare: încearcă oare reprezentanții acestor firme să înșele clienții sau autoritățile statului chiar și atunci când vine vorba despre morți? (Știm, unii ar zice că este un business și, dacă se poate face un ban în plus, legal sau nu, acesta ar putea fi făcut chiar și dacă morții sunt la mijloc! Nu-i așa?).

UP-DATE ora 13.30 (informații oficiale)

În această dimineață, polițiști de investigare a criminalității economice au efectuat 24 de percheziții domiciliare, pe raza județului Gorj și Vâlcea, la persoane bănuite de evaziune fiscală. Poliţişti de investigare a criminalităţii economice din cadrul IPJ Gorj, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, au efectuat 24 de percheziţii domiciliare, 21 pe raza judeţului Gorj şi trei pe raza judeţului Vâlcea, la sediile sociale și punctele de lucru ale unor societăţi comerciale cu obiect de activitate prestarea de activităţi funerare, precum şi la imobilele deţinute de reprezentanţii legali ai acestora.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evaziune fiscală, existând suspiciunea că nu au fost înregistrate, în tot sau în parte, veniturile obținute din prestarea de activități funerare, în perioada 2015-2018, prejudiciul fiind în curs de estimare.