LOVITURĂ PENTRU CSM BUCUREȘTI înaintea meciului cu Vâlcea!


Pandemia de Coronavirus își bagă iar… bocancii plini de noroi în evenimentele handbalistice! După o primă parte a sezonului 2020/2021 total atipică, iată că handbalul feminin românesc se confruntă din nou cu cazuri de infectare cu Coronavirus. Dacă în toamna trecută mai multe echipe românești au fost destul de afectate de pandemie (printre acestea aflându-se și SCM Râmnicu Vâlcea, care, la acel moment, din cauza numeroaselor jucătoare absente a pierdut un joc foarte important, la un gol, contra Minaur Baia Mare), iată că, acum, virusul este capabil să strice și alte planuri. Din fericire pentru vâlceni, de această dată echipa afectată nu mai este SCM, ci chiar adversara pe care trebuie să o întâlnească joi, 18 februarie, în etapa a X-a a Ligii Florilor de handbal feminin. Iar această adversară nu este deloc una oarecare, ci tocmai marea rivală pentru obținerea titlului de campioană, CSM București. Totuși, chiar dacă vestea este una care poate avantaja echipa noastră în perspectiva meciului direct (dar și a «dublei» din optimile Ligii Campionilor), așa cum au declarat și oficialii clubului nostru, în spiritul sportului și al fair-play-ului, toate meciurile ar trebui să joace pe teren, iar echipele să dispună de toate sau aproape toate jucătoarele din lot; fără să fie nevoie de echipe încropite din cauza absențelor handbalistelor infectate!

Adi Vasile ar putea să nu se afle joi pe banca tehnică

Dar cum s-a ajuns la această situație? Deocamdată nu se știe cu certitudine câte persoane sunt infectate deoarece, până marți, fuseseră efectuate doar teste rapide și nu unele Real Time – PCR. Totuși, oficialii de la CSM București suspectează că, în cazul în care vor fi confirmate, persoanele infectate ar fi luat virusul în urma deplasării din week-end-ul trecut, când gruparea din Capitală a evoluat în grupele Ligii Campionilor, pe terenul franțuzoaicelor de la Metz Handball.
Până marți, la orele prânzului, se cunoștea că, în urma testelor rapide, șase persoane din lotul celor de la CSM București ar fi infectate. Este vorba despre jucătoarele Denisa Dedu, Andrea Klikovac, Bianca Bazaliu, Raluca Săndulache, Ștefania Stoica. Lor li s-ar alătura și antrenorul Adi Vasile (foto)!
Duelul direct dintre cele două formații este programat joi, 18 februarie 2021, cu începere de la ora 18.30, în Sala Polivalentă din București. Vom reveni cu informații!