Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

16 septembrie 2021

Infractor demn de Jules Verne


politisti_circulatie1• la numai 15 ani, un hoţ a pus pe jar Poliţia

În cursul săptămânii trecute, poliţiştii de siguranţă publică din cadrul Poliţiei municipiului Râmnicu Vâl­cea, în timp ce efectuau serviciul de patrulare, în  zona cen­trală au fost sesizaţi că un tânăr a fost oprit în par­ca­rea unui complex comercial de către pro­prie­tarul unui auto­turism, având asupra sa mai multe bu­nuri pe care le sustrăsese din respectivul autovehicul, marca Volkswagen. În baza sesizării, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au stabilit faptul că autotu­rismul era par­cat în aproprierea locuinţei lui Victor S., fiind neasigurat.

L.W., în vârstă de 15 ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea a profitat de acest fapt şi a sustras din autove­hicul un telefon mobil, un modulator radio şi un card de memorie. Bunurile au fost recuperate şi predate părţii vătămate, prejudiciul cauzat fiind de aproximativ 300 lei. Minorul a fost condus la sediul poliţiei munici­piu­lui Râmnicu Vâlcea, fiind suspectat de poliţişti şi pentru comiterea altor fapte de natură penală. L.W. este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

În vederea prevenirii furturilor din autovehicule, poliţiştii recomandă proprietarilor de autovehicule: ca în timpul zilei să îşi asigure autoturismul prin blocarea tuturor portierelor; când părăsesc autoturismul, chiar şi pentru un minut, să nu se zgârcească cu timpul dumnealor şi să asigure portierele, indicat ar fi şi cuplarea sistemului de alarma şi să nu lase cheile în contact; să se gândească cât timp pierd ulterior cons­tatării şi reclamării furtului; să nu lase în autoturism bunuri de valoare, genţi sau lucruri ce ar putea trezi interesul hoţilor sau actele maşinii; aceştia acţionează atât în parcările aglomerate, cât şi din mers, încer­când portierele maşinilor staţionate.

Poți comenta aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Uncategorized