Începe concursul „Talent Show”


Sâmbătă, 14 decembrie 2013, începând cu orele 15.00, la Sala Sindicatelor se va desfăşura faza naţională a celei de-a IV-a ediţie a concursului „Talent Show”.
În cadrul etapei finale a concursului, se vor afirma cei mai buni concurenți din 15 orașe participante la cele două categorii: individual și grup. Ideea de bază a concursului este de a promova creativitatea, spontaneitatea şi dezvoltarea simţului artistic. Organizatorii nu intenţionează să aducă în prim plan un anumit tip de talent, ci mai curând modul în care talentatul poate convinge că este special.
Momentele artistice vor fi jurizate de profesori de specialitate, precum și de oameni de cultură din societatea locală. Haideți să îi alegem împreună pe cei mai talentați dintre talentați într-un show de excepție marca Interact Râmnicu Vâlcea.
Pentru ca atmosfera creată să fie una specială, Marian Vasilescu, semifinalist al primei ediții a concursului „Românii au talent”, va avea alături premianți ai edițiilor anterioare ale concursului „Talent Show”.
Evenimentul este organizat de Interact Râmnicu Vâlcea.