ÎNCĂ O TRAGEDIE ÎN JUDEȚ:
O femeie de 70 de ani a murit în pădure!


Șirul veștilor tragice legate de persoane care și-au pierdut viețile în timp ce se aflau în locuri greu accesibile din județul nostru, așa cum sunt pădurile, nu se oprește. Zilele trecute. În pădurile din Stroești, Frâncești și Perișani, trei tractoriști au decedat, iar altul a fost grav rănit după ce s-au răsturnat cu utilajele în care se aflau și au fost prinși sub acestea.
Iată că marți, 26 iulie 2022, în jurul orei 09.30, ceasul rău al zilei a lovit într-o altă pădure din județ. S-a întâmplat în satul Cucești al comunei Oteșani, acolo unde o femeie în vârstă de 70 de ani (ea nu se afla într-un tractor) a fost lovită de creanga desprinsă dintr-un copac de mari dimensiuni care fusese tăiat chiar atunci. Femeia a fost izbită în zona capului de acea creangă groasă, traumatismul cranian suferit și pierderea sângelui conducând la decesul rapid al acesteia, în pofida eforturilor depuse de echipajele medicale, care au ajuns la locul tragediei, însă nu au mai putut constata decât decesul.
Polițiștii au anunțat că, în acest caz, urmează să deschidă o anchetă pentru a afla cu exactitate cauzele în care s-a produs tragedia.
Condoleanțe familiei îndoliate!
• Material realizat cu sprijinul ISU Vâlcea