FOTO: Final de tabără de instrucție pe apă de la Râureni


Instrucția de poduri militare și treceri peste cursurile de apă a ajuns la final pentru militarii aflați la programul de studii postliceale cu durata de un an.
Instructorul superior din cadrul catedrei de pregătire militară de specialitate, a Centrului de Perfecționare Geniu și EOD „Panait Donici”, maior Adrian Cojocaru, cel care a fost coordonatorul taberei de instrucție la apă, a dorit să menționeze faptul că toți militarii și-au format deprinderile practice pentru lucrul cu tehnica și echipamentele de geniu și cu siguranță își vor îndeplinii cu succes viitoarele misiuni.
În următoarele două săptămâni, alți militari aflați la pregătire de specialitate în Centrul de Perfecționare Geniu și EOD „Panait Donici”, se vor instruii în tabăra de instrucție la apă Râureni.
„În perioada 2-13 iunie 2020, la tabăra de instrucție la apă Râureni din cadrul Centrului de Perfecționare Geniu și EOD «Panait Donici», s-a desfășurat instrucția de poduri militare și treceri peste cursurile de apă cu militarii aflați la programul de studii postliceale cu durata de un an. Instructorul superior din cadrul catedrei de pregătire militară de specialitate, maior Adrian Cojocaru, a menționat faptul că pe parcursul instrucției de specialitate, militarii își formează deprinderile practice pentru lucrul cu tehnica și echipamentele de geniu, în vederea îndeplinirii cu succes a misiunilor specifice armei”, a subliniat lt. Radu Petroșel, ofițerul pentru relația cu presă.