„Domnul deputat Eugen Neață SE INTERESEAZĂ CONSTANT DE PROBLEMELE CETĂȚENILOR din Cernișoara”


Declară primarul Dumitru Ciorîcă
Știm cu toții că destui parlamentari din țara aceasta, inclusiv din județul Vâlcea, sunt criticați pentru că „după ce și-au luat mandatele, au uitat să mai treacă pe la oamenii care i-au votat”. Iar aceste critici aduse parlamentarilor (indiferent că sunt senatori sau deputați) nu le auzim doar din partea oamenilor obișnuiți, ci și din partea primarilor de localități. Nu putem să uităm că, mai legislaturile trecute, niște parlamentari care aveau legături cu sudul Vâlcii (unii chiar erau în colegii, că așa se vota pe atunci) erau campionii chiulului!
Ei bine, iată că nu toți parlamentarii vâlceni evită să „dea ochii” cu cei care i-au ales. Unul dintre parlamentarii vâlceni care chiar merge în teritoriu și este campion al întâlnirilor cu cetățenii este fără îndoială Eugen Neață (foto, în dreapta imaginii). Numai zilele trecute, deputatul Neață s-a întâlnit cu locuitori din Cernișoara, Popești și Horezu, dar și cu primarii celor trei localități.
Discuțiile pe care Eugen Neață le-a purtat cu edilii Nicolae Sărdărescu din Horezu, Aurora Măgură (foto, în centrul imaginii) din Popești și Dumitru Ciorîcă (foto, în stânga imaginii) din Cernișoara au vizat aspecte privitoare la dezvoltarea nivelului de trai, dar și la folosirea unor oportunități pe care fondurile europene le pot aduce mai aproape de Vâlcea și de vâlceni: dezvoltarea agroturismului, turismului monahal și turismului montan. Vom reveni asupra acestor aspecte prin materiale publicate în paginile cotidianului nostru. Însă, până atunci, vrem să vă prezentăm punctul de vedere al unui primar care apreciază când un parlamentar îl vizitează și în alte momente în afară de cele din timpul campaniilor electorale.
„Domnul deputat Eugen Neață vine constant în comună și se interesează de problemele cetățenilor din Cernișoara. La noi a venit de mai multe ori. Este un om implicat, știe să fie aproape de oameni și îl felicit pentru asta!”, ne-a declarat Dumitru Ciorîcă, primarul comunei Cernișoara!