CLAUDIA BANU, în mijlocul comunităților din Cernișoara și Olanu


De curând, localnicii din comunele Cernișoara și Olanu au sărbătorit zilele localităților lor. Au fost activități care au adus multă bună dispoziție, surprize și muzică tradițională, spre deliciul oamenilor din comunele amintite, dar și al vizitatorilor prezenți la aceste manifestări.
Printre oamenii politici care au luat parte la aceste evenimente s-a numărat și Claudia Banu, senator liberal de Vâlcea.
„Astfel de activități sunt binevenite și mult așteptate de cetățeni, dovedind că, în ciuda diferențelor sociale sau economice, unitatea și perpetuarea tradițiilor rămân valori de necontestat ale comunității. Împreună cu colegii liberali, am participat, alături de ei, la ceas aniversar, la sărbătorile din cele două comune. Le mulțumesc atât celor din Cernișoara, cât și celor din Olanu pentru primirea călduroasă și vorbele frumoase, în ceasurile petrecute împreună. Nu în ultimul rând îl felicit pe domnul primar Gheorghe Anghel, un om gospodar și dedicat, pentru proiectele realizate în folosul comunității și pentru organizarea exemplară a evenimentului din comuna Olanu”, a declarat Claudia Banu, senator de Vâlcea.