Din 10 octombrie, Ajutoare bănești pentru pensionarii nevoiași


Uniunea Județeană a Pensionarilor Vâlcea a primit cea mai mare sumă de bani dintre toate asociațiile membre Uniunii Generale a Pensionarilor din România. Banii vor fi împărțiți pensionarilor nevoiași începând cu data de 10 octombrie. Redăm mai jos comunicatul emis de conducerea UGPR, filiala Vâlcea, prin președinte Gheorghe Dinescu:
„Uniunea Județeană a Pensionarilor Vâlcea cu sprijinul CARP Râmnicu Vâlcea acordă și în acest an ajutoare în bani, pe baza Legii 363/2003. Ajutoarele se acordă cu prilejul zilei de 1 octombrie – Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice, prilej cu care Uniunea Județeană a Pensionarilor urează tuturor membrilor săi și de fapt în numele UGPR cele mai sincere urări de sănătate și liniște sufletească. Fie ca Parlamentul și Guvernul României să facă totul ca viața pensionarilor noștri să fie pe cât posibil cât mai liniștită.
La primirea ajutoarelor au prioritate membrii Uniunii Județene a Pensionarilor Vâlcea și ai CARP Râmnicu Vâlcea care nu am primit și anul trecut și care se află-n situații de dificultate: sunt bolnavi, locuiesc singuri, au o pensie până la 1.200 lei pe lună și au la zi achitate toate obligațiunile față de CARP și UGPR”.
Acordarea ajutoarelor se va face începând cu 10 octombrie, la Clubul CARP Râmnicu Vâlcea, din strada Carol I. Mai multe detalii se pot obține de la sediul uniunii.