Deputatul Vlădoiu şi primarii din mai multe comune derulează Campanie electorală puternică în zona Horezu


Alături de primarii mai multor localităţi din Colegiul Horezu, deputatul Aurel Vlădoiu a derulat şi zilele trecute o campanie intensă pentru susţinerea listei PSD+PC+UNPR pentru europarlamentare. Astfel, parlamentarul social – democrat s-a deplasat la Oteşani, Cernişoara, Slătioara, Mateeşti, Stroeşti şi Horezu pentru discuta cu cetăţenii despre programul electoral „România puternică în Europa”.
La Stroeşti au fost identificate mai multe probleme de interes local, care-i preocupă pe locuitori şi pe edilul Velcu Istocescu Tudor. „ Pentru alunecarea de teren din satul Dianu a fost executată o lucrare de reabilitare de către firma vâlceană Cazicom, iar administraţia locală are nevoie de sprijin pentru plata lucrărilor. Rămâne de interes extinderea alimentării cu apă în satele Cireşu şi Obroceşti, dar şi extinderea canalizării. Majoritatea cetăţenilor cu care m-am întâlnit au ridicat problema drumului care face legătura între Stroeşti şi Mateeşti. Această legătură rutieră ar reduce foarte mult distanţa dintre cele două comune şi trebuie, deci, reluate lucrările”, afirmă Vlădoiu.
În comuna Slătioara, împreună cu primarul Sorin Romcescu, deputatul Vlădoiu a inspectat lucrările de asfaltare a şapte drumuri de interes local, precum şi amenajarea a două poduri. „Sorin Romcescu este foarte apreciat de cetăţenii din comuna sa, deoarece a făcut minuni de când a fost ales primar. În ultima vreme, de exemplu, a dotat localitatea cu un buldoexcavator şi a amenajat un teren sintetic de sport. Edilul din Slătioara mi-a solicitat sprijin pentru reabilitarea casei de cultură, care a avut cel mai mare punctaj din judeţ la finanţare din partea Companiei Naţionale de Investiţii. Primarului Romcescu i s-a cerut refacerea documentaţiei şi, de aceea, doreşte sprijin pentru urgentarea procedurilor”, a mai spus Aurel Vlădoiu.
La Mateeşti, după şedinţa Biroului local al PSD, Aurel Vlădoiu a discutat cu viceprimarul Cosmin Anghelescu despre problemele ce-i preocupă pe cetăţeni. „Alimentarea cu apă a comunei se face dintr-un bazin aparţinând comunei Alunu şi, din păcate, sub pierderi mari pe reţea, iar suma lunară plătită pentru apă este destul de mare. De asemenea, cetăţenii din Mateeşti au reclamat calitatea slabă a apei potabile”, a mai spus Vlădoiu.