Important: CMJ Vâlcea își continuă înscrierile! Dar de la distanță


„În vederea limitării la minimum a deplasărilor și interacțiunilor cetățenilor, înscrierea candidaților pentru începerea procesului de recrutare se desfășoară online. Vă reamintim că în această perioadă se pot face înscrieri pentru învățământul universitar și postliceal militar (ofiţeri, maiştri militari, subofiţeri), precum și pentru ocuparea funcțiilor de soldat/gradat profesionist (SGP)”, anunță Centrul Militar Județean Vâlcea.
„Cetățenii români care doresc să înceapă procesul de recrutare pot contacta personalul birourilor informare-recrutare din cadrul centrelor militare de care aparțin cu domiciliul, la numerele de telefon și adresele de e-mail pe care le găsiţi în tabelele postate.
Telefonic și/sau prin e-mail sau fax se vor obține informațiile solicitate și se vor transmite informațiile și documentele necesare înscrierii și/sau întocmirii dosarului de candidat, după caz.
Vă puteți înscrie în procesul de recrutare sunând sau trimițând un e_mail la biroul informare-recrutare de care aparțineți, cu datele de contact (adresă, număr de telefon), data nașterii, studiile absolvite sau în curs de absolvire și opțiunea voastră privind cariera militară (ofițer, maistru militar, subofițer sau SGP) si instituția de învățământ preferată (dacă v-ați hotărât deja).
Se suspendă activitatea de selecție a candidaților pentru cariera militară din cadrul centrelor zonale de selecție și orientare, până la o dată pe care o vom comunica pe aceasta pagina şi prin intermediul birourilor informare-recrutare. Pentru mai multe informații (perioada de înscriere, criteriile de recrutare și selecție, număr de locuri, documente necesare, etape de parcurs etc.) vă invităm să contactați birourile informare-recrutare și să revedeţi informaţiile postate în ultima lună pe pagina noastră”, sună apelul comandantului Centrului Militar Județean Vâlcea, lt. col Nicolae Olaru (foto, în prim-plan).