Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

24 septembrie 2021

Ceasul rău


A fost găsit copilul de 13 ani dat dispărut

La data de 12 martie,  poliţiştii  Biroului Urmăriri,  în urma verificărilor efectuate, au identificat minorul de 13 ani, aflat sub o măsură de protecţie specială la D.G.A.S.P.C. Vâlcea şi care figura în evidenţele Serviciului Investigaţii Criminale ca persoană dispărută, părăsind în data de 2 februarie centrul de plasament, fără bilet de voie. În cursul lunii februarie, minorul a mai fost identificat pe raza mun. Rm. Vâlcea, fiind readus în centrul de plasament, însă rămânea doar câteva ore, după care părăsea din nou centrul de plasament.

Din declaraţia minorului, a reieşit faptul că, pe timpul plecării,  nu a fost victima unei infracţiuni, fiind încredinţat reprezentantului centrului de plasament.

Delict silvic, sancţionat

În data de 12 martie, poliţiştii Postului de Poliţie Mihăeşti, au depistat un bărbat din comuna Racoviţa, în timp ce transporta cu o autoutilitară marca Ford material lemnos, pe DJ 647 – Mihăeşti, având avizul de însoţire expirat.  Materialul lemnos a fost confiscat, iar conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu 2000 lei conform codului silvic.

Poştăriţă din Horezu lăsată fără 5.000 lei

În ziua de 12 martie, Poliţia oraşului Horezu a fost sesizată cu privire la faptul o femeie de 51 de ani, a fost lovită şi deposedată de suma de bani de aproximativ 5000 lei. La faţa locului s-a deplasat o echipă complexă formată din poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Horezu, Secţia 7 Măldăreşti, 9 Pietrari şi cei din cadrul Grupei de Jandarmi Horezu împreună cu poliţişti din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale, ocazie cu care s-a stabilit că femeia, factor poştal, în timp ce se afla într-un cartier din oraşul Horezu, a fost lovită de un bărbat care i-a furat geanta în care avea corespondenţa si suma de aproximativ 5000 lei. Partea vătămată a fost transportată la Spitalul orăşenesc Horezu, fiind diagnosticată cu plagă deschisă în zona capului. Poliţiştii vâlceni continuă cercetările pentru identificarea prezumptivului autor.

Doi minori, găsiţi

La sfârşitul săptămânii trecute, o patrulă a Poliţiei Locale de pe raza cartierului Ostroveni a depistat doi minori în zona Cina, care proveneau din centre de plasament. Cei doi minori au fost duşi la Centrul „Ana” din Ostroveni, pentru a reveni fiecare la locul de unde plecaseră fără învoire, respectiv Centrul de Plasament nr.5 şi un alt centru de plasament din Ocnele Mari.

Poți comenta aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Uncategorized