Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

16 septembrie 2021

Ceasul rău


Furt de fier, depistat!

La data de 10 martie, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Râmnicu Vâlcea, au fost sesizaţi cu privire la faptul că o persoană necunoscută sustrage material feros din incinta unei societăţi comerciale. În baza sesizării, poliţiştii au identificat o femeie de 42 de ani, din comuna 23 AUGUST, care locuiește fără forme legale în mun. Rm. Vâlcea.  Aceasta a tăiat cu un ferestrău metalic mai multe profile metalice de la panourile metalice ale unei hale, cu intenţia de a le valorifica la centrele de colectare a fierului vechi. În cauză, s-a întocmit actele premergătoare, fiind, totodată, aplicate sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea prevederilor legii 61/1991 şi OUG 97/2005.

Violența se condamnă!

În data de 8 martie, poliţiştii Postului de Poliţie Suteşti, au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Drăgăşani, pe numele lui unui bărbat de 30 de ani, din mun. Drăgăşani. În sarcina acestuia, magistraţii au reţinut săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe, comisă în vara anului 2012, fiind condamnat la o pedeapsă privativă de libertate de  6 luni.

Condamnatul a fost  identificat pe raza comunei Suteşti şi a fost condus la Penitenciarul Colibaşi, în vederea executării pedepsei.

Se caută doi minori dispăruți!

La sfârşitul anului trecut, o minoră de 17 ani, din comuna Mihăeşti, a părăsit Spitalul Judeţean Vâlcea, unde se afla internată şi s-a întors în Centrul de Plasament nr. 5 „ANA” Râmnicu Vâlcea, de unde a plecat, fără a avea bilet de voie şi  nu s-a mai întors.  Minora nu a respectat regulamentul intern al centrului de plasament şi nu este la prima plecare, faţă de aceasta fiind dispusă măsura urmăririi naţionale. Semnalmente: înălţime 1,50-1,59 cm., greutate 50 Kg., ochi căprui, păr negru, vopsit. Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu acesta tânăr sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie sau să apeleze numărul de telefon 112!  De asemenea, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că în data de 2 februarie, un băiat de 13 ani, din municipiul Rm. Vâlcea, a părăsit de asemenea, fără bilet de voie, Centrul de plasament nr. 5, Rm. Vâlcea. La rândul lui, nici minorul nu a respectat regulamentul intern al centrului de plasament şi nu este la prima abatere de acest gen. Semnalmentele pe care acesta le prezintă sunt: înălţime 1,30 – 1,39m, greutate 30 – 35 kg, ochi căprui, păr negru, tuns scurt.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu acest tânăr sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie sau să apeleze numărul de telefon 112!

Poți comenta aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Uncategorized