Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

20 septembrie 2021

Ceasul rău


Două accidente rutiere au avut loc în ultimele 48 de ore în judeţul Vâlcea

La data de 07 mai, în jurul orei 11.30, poliţiştii rutieri au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident de circulaţie pe DN 67, în comuna Tomşani. B. Valentin, de 82 ani, din municipiul Bucureşti, conducătorul unui autoturism marca Dacia Logan nu a adaptat viteza la ieşirea dintr-o curbă deosebit de periculoasă la stânga, semnalizată corespunzător, manevră greşită din cauza căreia a pierdut controlul asupra volanului şi s-a răsturnat pe spaţiul verde, în afara părţii carosabile.

Din accident a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto, care a fost transportat la Spitalul orăşenesc din Horezu, acolo unde i s-a stabilit diagnosticul de traumatism cranio-cerebral acut închis, contuzie torace anterior. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Tot luni, în jurul orei 19.00, M. Iulian, de 57 ani, din municipiul Rm. Vâlcea, în timp ce conducea un autoturism marca VW Golf, pe strada Ostroveni din municipiu, din direcţia Nord – Sud, a accidentat-o pe O. Cristina, de 26 ani, din municipiul Rm. Vâlcea, care se angajase în traversarea străzii, prin loc nepermis şi fără să se asigure, având şi un copil mic în braţe.

În urma impactului a rezultat rănirea uşoară atât a tinerei cât şi a minorului, ambii fiind transportaţi la spital, diagnosticul final fiind traumatism cranio-facial minor şi policontuzii cu escoriaţii la nivelul feţei. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, ulterior fiindu-i recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Suspect pentru comiterea infracţiunii de furt, depistat cu operativitate de către poliţiştii vâlceni

La data de 07 mai, ora 16.40, poliţiştii din cadrul Poli­ţiei municipiului Rm. Vâlcea au fost sesizaţi cu privire la fap­tul că, în perioada 05 – 07, din locuinţa Elenei U. din, Rm. Vâl­cea, au fost sustrase, de către persoane necunoscute, mai multe obiecte feroase. În urma cercetărilor efectuate la faţa locului, poliţiştii au stabilit că din locuinţă au fost sustrase mai multe ţevi, tablă, şi bucăţi de plasă de sârmă, cauzându-se astfel un prejudiciu de aproximativ 350 lei. Ulterior, o parte din bunuri a fost găsită la un centru de colectare a fierului vechi din zona Râureni, restul bunurilor fiind identificate în locuinţa lui C. Dumitru, vecin cu partea vătămată.

Totodată, poliţiştii au reuşit identificarea principalului suspect al furtului, în persoana minorul C. I., de 14 ani, care şi-a recunoscut fapta şi a declarat verbal că a fost ajutat să transporte o parte din bunuri la centrul de co­lec­tare a fierului vechi de către A. D., de 17 ani, din comuna Câineni. În cauză au fost întocmite acte procedurale cu situaţia prezentată, urmând ca, după finalizarea anchetei, să fie dată soluţie procedurală prin Parchetul de pe lângă Jude­cătoria Râmnicu Vâlcea.

Grupaj realizat cu sprijinul IPJ Vâlcea

Poți comenta aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Uncategorized