CARMEN A PLECAT AZI-NOAPTE DE ACASĂ. Acum este căutată în tot județul!


Polițiștii vâlceni au anunțat că desfășoară verificări pentru găsirea unei minore în vârstă de 15 ani, care a plecat de la domiciliu în noaptea de 25/26 mai 2021.
Astfel, la data de 26 mai 2021, polițiștii Postului Racovița au fost sesizați de către un bărbat din comună cu privire la faptul că fiica sa, Carmen Vasilica, născută la data de 4 mai 2006, a plecat de acasă, în cursul nopții de marți spre miercuri și nu s-a mai întors.
„Fata nu are semne particulare, are părul negru, lung, ten creol, ochi mari, căprui și constituție atletică. Nu se cunosc obiectele de îmbrăcăminte pe care le purta la momentul dispariției. Există informații că minora s-ar afla pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea. Persoanele care dețin informații sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție!”, sună descrierea oferită de către angajații Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea prin intermediul unui comunicat de presă.
Sursă foto: IPJ Vâlcea
Material realizat cu sprijinul IPJ Vâlcea

Tags: , , , ,

9 thoughts on “CARMEN A PLECAT AZI-NOAPTE DE ACASĂ. Acum este căutată în tot județul!

 1. Rime delirante,incendiare sentimentale
  E frig afară,noapte,ceată,
  E trist să n-ai ce strînge-n braţe;
  Pîndesc pe geam privind la tine,
  Că ai un fund de zici că-i pîineee –
  Flămînd alerg acum în goană,
  Precum milogii la pomană.
  E cald afară,noapte,ceaţă,
  Să dorm aş vrea cu tine-n braţe;
  Să ne privească luna ruşinată,
  Zicînd:ori nu văd bine,ori sînt beată !.
  Trist.în miez de noapte mă gîndeam la tine,
  Nu-ţi spun la ce,că e ruşine;
  Privea la noi si luna suparată,
  Pe ea n-o pupă nimeni,niciodată.
  Trist,în miez de noapte te pîndeam în palida lumină,
  Complice îmi era şi luna cu priviri de asasină;
  Şi ascultam foşnind chiloţii tăi fabtastic,
  Plesnind pe buca ta lovită de elastic.
  Amîndoi pîndeam la tine cu priviri demente,
  Avînd în gînd neruşinate sentimente;
  Stăteai în pat întinsă,goală,
  Superbul fund al tău de domnişoară !.
  Timpul a trecut încetinel,
  Tu n-ai mai apărut nici pe balcon de fel,
  Şi nici chiloţii tăi spălati cu Ariel;
  Nu ştiu nimic de tine,şi mă mir
  De parcă ai plecat la cimitir.
  Că azinoapte un coşmar aveam şi te visam,
  De frig pe gardul tău pipi făceam;
  Căţeaua ta cu furie mă tot lătra,
  Şi tu dormeai,de mine nu-ţi păsa !.
  Mihai Ivănescu.

 2. S-o fii dus dracu cu rudele solo….trebuiau sa patimeasca ceva comunistii…vin cu caruta la scoala la noi.Sa vezi ce bataie o lua interetnica.Mi se paru mie una straina ca poate patimeste de regimul greco-catolic, vreo 11/13 ani…mi-o rupsa pe una din sat sefa cu carligu de decapita tot neamul comunistii ilegal, acum este in pumni.O lua pe RADACINESTI pe sub dealul GREBLESTI/FOARFECA noaptea 15 minute in Podul Pietei.Poate ii batea militia sovietica reintoarsa de pe FRONTUL VIENEI.O omori in bataie pe una de 50 de ani suspecta de orez taivanez cu sot sportiv cap de afaceri luminat in sat, si acum stiu amenintarea lor când plecara acum 20 de ani pe FRONT…revin…ucid in bataie hotii de valuta.Ii batu DSV -ul isi scosese germanul coltii, ii dadui un ACETONA distilat si-un lac color de unghii.Ma gandii io ca iese fanapii 3.

 3. Cred ca are rude scoase la UPU la Azile la Mafie ii dete cred ca buletinul la 12 ani ii interzice DISPENSA 16 ani o sa spele toata viata veceurile, o sa fie rudara ca a lui Manolache o sa se duca la manastire.Nu stiu ce-a facut!…sa vedeti ce fapte o fii facut intre rezervistii satului…oameni cu neoplasm tuberculos gestionari depozit la fermecatorii unguri sate faina.Rupsera rândurile figurat.

 4. Ati inteles in utc hartie de valoarea a 30 mii euro in poala lui ROS/MICL SECUI de 2 ordinari UTC…plini de carieni, pentru pamant DOMENIUL de Vanatoare daca o hii masa ca DINA lui SICHEM din HEMOR ptiu…ca nu recunosc se duce politia sa ia titlul de valoare…se infiintau la armata la,, perdelutele lovistene peste tot,,de mici, ,, trimise,, de ai ,, lor,,.visai in scandalul profetic de azi dimineata…ai cui dracu or hii din Cain de VL notarial la MISAILA?…profetesc!……vroia sa ia ACTUL de VANZATOR 8 clase generale rosu al djihadului craiovean.Numai tuiculeana si friturisca cu sare rosii si lamai…ca-s,,betegi,,.la ACVIS COMUNITAR..ii ia vechimea clasei 1-8 30 mii euri marmorosbenc 1-12 cu 1600 ATP…zic si io!…nu se lasa prima data pana o murii in censul armatei adventistii zilei de JOI mecanici, pan-o n-o murii…cred c-o rupse{fig}!..le-a venit IMPUTATIA ROMSILVA C-a furat faina ultra.minerale apa curent caldura textile si restul…bulgaresti TOVARASUL..

 5. El a vazut ca are bani pamant el are datorii a descarcat cu UZPR OJCPI extrase Ardeal cibernetic ca-i conflict JO BIDEN.

 6. In doua reprize unii scumpi in doua zile 8 ore de 3000 lei noi, o amorsa fara urme si spaclu gletuit,de la UFO, acum cica 3000 interioare sa-i las sa taie dracu yala care de MIRTI la TAMPLE cu lumanarea o gasii din portofelul german in geanta din dulap…..asa ca anuntam COMISARUL SOVIETIC TOVARASUL din localitatea TETOIU langa satul SURICU ARGES, comuna ROSIILE.Sa se duca sa plateasca IMPUTATIILE.

 7. La noi la rmfb este PENITENCIAR de FEMEI.Stampila de 50 lei noi rmfb 3 persons…daily.In the night.Algocalmin clantosii VISINESCU bucatar.

 8. Orez taivanez, Stanoaga lui Ouabei…and Co.Hristosul din beci masa apostolilor zavorati, becul din biblie in noapte si altele gen sfintii închisorilor MASA de Taina Gardienii.Aiud.Grii culoarea.

Poți comenta aici Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More Stories From Ceasul rau

About Comunicat de presă,