Du-te la...
Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

1 iunie 2020

Băbeni în pericol!


Conform unor informații venite pe surse dar extrem de credibile, orașul Băbeni este un posibil nou focar de infecție cu virusul COVID-19. Problema a apărut în urma confirmării faptului că o persoană de sex feminin a fost infectată. Ceea ce a pus însă „pe jar” autoritățile este că cercetarea epidemiologică conduce spre extrem de mulți contacți ai persoanei purtătoare, începând chiar cu medicul de familie!
Vom reveni cu noi amănunte.

UPDATE 1
Femeia din Băbeni, depistată zilele trecute pozitivă cu Coronavirus, a fost dusă joi, 2 aprilie, la Spitalul de Urgență din Craiova. Anterior a avut grijă de un bătrân din București, iar după ce fiica acestuia a anuntat-o că bătrânul are coronavirus, femeia a intrat în autoizolare. A stat izolată aproximativ 11 zile, dar înainte a intrat în contact cu vecini, vânzătoare din zona blocurilor Băbeni, doctorul Dîrlă.

UPDATE 2
Cabinetul medical al doctorului Ion Dîrlă (situat în orașul Băbeni) nu a fost închis, așa cum se aflase inițial. Am discutat telefonic cu medicul de familie al femeii confirmată ca fiind purtătoare a virusului COVID-19, el confirmându-ne existența cazului pozitiv din orașul Băbeni, dar nu și închiderea cabinetului său medical.
Notă: Chiar dacă am făcut public numele medicului de familie al femeii care a fost confirmată cu Coronavirus, spre o mai exactă informare a cititorilor, asta nu înseamnă că publicația noastră insinuează că la mijloc s-ar afla vreo culpă medicală!!!

Etichete: , , ,

4 Răspunsuri “Băbeni în pericol!”

 1. Gigi Diaconescu
  3 aprilie 2020 din 14:48

  Cei ce au avut contact cu persoana infectata de covid19 ar trebui izolati la domiciliu stfel scade riscul de inmultire a persoanelor cu corona virus

 2. Ana
  3 aprilie 2020 din 21:36

  Spuneti numai minciuni.Sa va fie rusine.Cereti informatii direct de la sursa sau mergeți pe premiza telefonului fără fir!!Persoana in cauza ,de cand a ajuns la domiciliu venind de la Bucuresti,fara sa stie ca are microbul și fără să fi știut că la acea dată a avut contact cu persoane infectate ,nu a iesit decât la un control geografic la medicul de familie si probabil sa și ia ceva de mâncare.Iar la medicul de familie a sunat înainte pt programare.Vestea că a avut contact cu o persoana purtătoare de Covid 19 a primit o după vizita la medic.Ulterior ea nu a mai parasit domiciliu,anunțând autoritățile despre contactul cu pers.purtatoare din București.In data de 26 .03.o echipă DSP au mers la domiciliu și au recoltat probe.Raspunsul a venit după 6 zile ,adica 3.04.2020.zi in care a fost dusă la spitalul din Vâlcea.Asa ca….pierdeți din crebilitate cu știrile oferite.Rusine asa zisilor ziaristi care scriu articole furnizate de barfa satului.Sunt convinsă că nu veți ține cont de acest mesaj ce va pune intr o lumină proasta și nu o să primesc raspuns la el.De fiecare dată atât cât voi putea am sa spun ce fel de ziar sunteti.

 3. george trasca
  4 aprilie 2020 din 12:25

  Dacă femeia infectată a fost la cabinet pe25martie înseamnă că aceasta a circulat prin Babeni mai bine de o săptămână timp in care e posibil să fi infectat zeci sau sute de oameni

 4. 6 aprilie 2020 din 14:25

  Est foarte adevărat ce am scris!

Poți comenta aici

Alte articole de la Actualitate