Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

24 septembrie 2021

Accidente rutiere produse în judeţul Vâlcea


Miercuri, în jurul orei 19.00, A. Constantin, de 59 ani, din comuna Vaideeni, în timp ce conducea un autoturism marca Opel pe DN 67, pe raza localităţii Stoeneşti, a încercat să depăşească un atelaj hipo. Imprudent, conducătorul atela­ju­lui a schimbat fără să se asi­gu­re direcţia de mers spre stân­ga, pentru a pătrunde pe o uliţă, moment în care s-a pro­dus coliziunea dintre cele două vehicule.

Persoanele aflate în atelajul hipo au suferit leziuni şi  au fost transportate la Spitalul judeţean Vâlcea, unde au primit îngrijiri medicale. Gheorghe P., de 87 de ani, din comuna Stoeneşti a fost diagnosticat cu TCC şi traumatism vertebro-cervical, Adelina P., de 63 de ani, din Râmnicu Vâlcea a suferit, chiar în momentul în care ambulanţa tocmai sosea un şoc de panică, iar Ion P., de 68 de ani, tot din municipiul Râmnicu Vâlcea, a refuzat iniţial să fie transportat la spital, dar ulterior, s-a prezentat voluntar la această unitate. Testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele ambilor conducătorii au fost negative.

*

Către finalul ghinionistei zile de miercuri, în preajma orei 23.50, Lucian M., de 20 ani, din oraşul Călimăneşti, conducea un autoturism Audi, pe strada Calea lui Traian, din Căciulata. Datorită neadaptării vitezei, într-o curbă la stânga a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă, izbindu-se în cele din urmă violent de un cap de pod din beton. Datorită coliziunii, autoturismul, împreună cu toţi cei patru pasageri ai acestuia, au fost proiectaţi în Valea Căciulata. În urma impac­tului a rezultat rănirea următoarelor persoane: Lucian M., diagnosticat cu TCC cu hematom, Mihaela H., de 18 ani, diagnosticată cu TC Minor, Laura R., de 23 de ani, diagnosticată cu TCC şi Florin B., de 26 de ani, diagnosticat, de asemenea, cu TC Minor.

Poți comenta aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Uncategorized