ACCIDENT GRAV în Călimănești! Șoferul unui camion a murit


Seria accidentelor grave produse în ultimele zeci de ore pe drumurile județului pare că nu se mai oprește. După ce, marți, o persoană și-a pierdut viața și alte trei au fost rănite grav în două accidente (produse în Galicea și Câineni), iată că și ziua de miercuri a debutat cu două accidente rutiere. Cel mai grav dintre cele produse la primele ore ale dimineții de miercuri s-a produs pe centura orașului Călimănești. În jurul orei 03.00, pompierii au fost solicitați să intervină după ce un autocamion cu remorcă frigorifică s-a răsturnat. ISU Vâlcea a intervenit cu o ambulanță SMURD, o autospecială de descarcerare și o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, iar Serviciul de Ambulanță Județean Vâlcea cu o ambulanță.
Din păcate, șoferul camionului a fost prins sub cabină, acesta fiind găsit în stare de inconștiență, având leziuni incompatibile cu viață. Decesul său a fost declarat de către cadrul medical de pe ambulanța Serviciului Județean de Ambulanță Vâlcea. Traficul în zonă a fost multă vreme blocat în totalitate, fiind deviat prin centrul orașului Călimănești.

Probleme și în Bujoreni

Tot miercuri dimineața, în jurul orei 08.00, un accident s-a produs pe raza comunei Bujoreni (satul Lunca), pe Drumul Național 7. Aici, un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile, cel mai probabil în urma unui derapaj produs pe asfaltul umed. La fața locului au ajuns o ambulanță SMURD, o autospecială de descarcerare și o autospecială de stingere cu modul de descarcerare. Șoferul mașinii a fost rănit și a fost transportat în stare de conștiență la Unitatea de Primiri Urgență a Spitalului Județean din Râmnicu Vâlcea.
Material realizat cu sprijinul ISU Vâlcea