Un tânăr din Romanii de Sus nu a trecut testul. FUMASE CEVA… «BUN»


Reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Vâlcea ne-au anunțat că, în prima zi a acestei săptămâni, pe 22 august 2022, în jurul orei 18.20, polițiștii rutieri, în timp ce acționau pe Drumul Național 64, pe raza localității Râureni, au oprit, pentru control de rutină, un autoturism care circula pe direcția Râmnicu Vâlcea – Drăgășani.
„Cu ocazia legitimării conducătorului auto, a fost identificat un tânăr în vârstă de 19 ani, domiciliat în satul Romanii de Sus. Întrucât în discuția cu polițiștii, tânărul manifesta un comportament suspect, el a fost verificat cu aparatul DrugTest, care a indicat prezența unor substanțe susceptibile de a avea efect psihoactiv în organism. Ulterior, conducătorul auto a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice”, ne-au anunțat polițiștii vâlceni.
În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influența alcoolului sau a altor substanțe.
Sursă foto: Arhivă
• Material realizat cu sprijinul IPJ Vâlcea