Tânără de 29 de ani, PRINSĂ BEATĂ LA VOLAN pe drumurile din județ. Apoi a fost reținută pentru că nu avea nici permis!


În noaptea de 26 spre 27 februarie 2022, angajații Secției 10 Poliției Rurală Măciuca au oprit pentru control, pe raza comunei Valea Marea, un autoturism. În urma verificărilor s-a constatat că acesta era condus de o tânără în vârstă de 29 de ani, domiciliată în județul Olt.
În urma verificării cu aparatul etilotest a rezultat valoarea de 1,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care femeia a fost condusă la o unitate spitalicească. Acolo i-au fost recoltate două probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.
În urma continuării verificărilor, polițiștii au stabilit că tânăra nu deține permis de conducere, iar datele privind identitatea furnizate polițiștilor sunt false, acestea fiind ale surorii sale.
„Astfel, la data de 27 februarie 2022, în urma administrării probatoriului, organele de cercetare penală au dispus reținerea pentru 24 de ore a tinerei de 29 de ani. Ea este cercetată sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau alte substanțe, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și fals privind identitatea”, ne-au transmis polițiștii vâlceni.
• Material realizat cu sprijinul IPJ Vâlcea