Posada Perişani şi Unirea Drăgăşani, „campioane de toamnă” în Liga a IV-a (1)


faza_fotbal_d• formaţia din Ţara Loviştei a câştigat toate partidele şi a încheiat turul cu maxim de puncte!

La finalul săptămânii trecute, Asociaţia Judeţeană de Fotbal a programat ultima etapă a turului de campionat în „Elita” vâlceană, cea cu numărul cincisprezece. Miza acestei runde a fost foarte mare întrucât, deşi ocupantele poziţiilor de lider în cele două serii aveau un avans de trei puncte faţă de formaţiile care le secondau, o înfrângere în ultima etapă, coroborată cu succesul urmăritoarelor, ar fi făcut ca „fotoliile” ce se cuvin ocupantelor primelor poziţii să fie puse în pericol. Însă, fotbaliştii celor doi lideri, Posada Perişani în Seria Nord, respectiv Unirea Drăgăşani în Seria Sud, au dat dovadă de suficientă tărie de caracter şi au obţinut noi victorii în ultima etapă.

Posada şi Hidroelectra au dominat cu autoritate Seria Nord

Gruparea din comuna primarului Ion Sandu, Posada Perişani (campioana en-titre a judeţului nostru) şi-a trecut în palmares un record pentru o formaţie din nordul judeţului nostru. Echipa din Ţara Loviştei a terminat turul neînvinsă, cu maxim de puncte, galben-verzii din Perişani câştigând paisprezece partide disputate în cadrul celor cincisprezece etape ale primei jumătăţi a sezonului competiţional (Posada a stat o etapă). Nici Hidro Râmnicu Vâlcea nu s-a lăsat mai prejos, „energeticienii” de sub baraj reuşind să câştige de asemenea toate jocurile din tur, cu excepţia confruntării de pe terenul liderului, acolo unde au cedat pentru prima şi singura dată, cel puţin până în acest moment. Dar iată care au fost rezultatele complete înregistrate în etapa a XV-a în Seria Nord:

Lotru Brezoi – Hidro Rm. Vâlcea 0-7

Conexin Runcu – Flacăra Horezu 2-5

Progresul Măldăreşti – Foresta Malaia 5-2

U. Păuşeşti Măglaşi – Victoria Frânceşti 5-2

Posada Perişani – Viitorul Dăeşti 5-1

Minerul Ocnele Mari – Stejarul Vlădeşti 3-1

Viitorul Călimăneşti – FC Băbeni 1-0
AS Căzăneşti a stat

Clasamentul la finalul turului: Posada Perişani 42p; Hidroelectra Râmnicu Vâlcea 39p; Flacăra Horezu 34p; FC Băbeni 30p; Viitorul Dăeşti 22p; Progresul Măldăreşti 20p; Stejarul Vlădeşti 18p; Foresta Malaia 17p; Viitorul Călimăneşti 17p; Lotru Brezoi 16p; Minerul Ocnele Mari 16p; Unirea Păuşeşti Măglaşi 11p; AS Căzăneşti 8p; Victoria Frânceşti 8p; Conexin Runcu 4p.
CONTINUARE…