PERSOANELE CARE NU FAC DOVADA calității de asigurat vor beneficia de un pachet minimal de servicii medicale la medicul de familie mult extins față de cel actual


Conducerea Casei de Asigurări de Sănătate Vâlcea a informat că, potrivit unei propuneri legislative aflată pe site-ul Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, secțiunea Transparență decizională, începând cu data de 1 a lunii următoare celei în care intră în vigoare Legea bugetului de stat pentru anul 2023, persoanele care nu fac dovada calităţii de asigurat, beneficiază de pachetul minimal de servicii, pachet de servicii mult mai extins față de cel actual. Există însă și o condiție, aceea ca persoanele care nu fac dovada calităţii de asigurat şi care nu sunt înscrise pe lista unui medic de familie să se înscrie pe lista unui medic de familie, iar persoanele care nu fac dovada calităţii de asigurat şi care sunt înscrise pe lista unui medic de familie să se reînscrie pe lista aceluiaşi medic de familie sau a unui alt medic de familie, în mod liber ales.
Pachetul minimal de servicii medicale în asistenţa medicală primară (servicii medicale furnizate de către medici de familie) va cuprinde, potrivit propunerii legislative, următoarele tipuri de servicii medicale acordate de către medicul de familie pe lista căruia persoanele care nu fac dovada calităţii de asigurat urmează a se înscrie sau, după caz, reînscrie:
1. servicii medicale curative;
2. servicii medicale de prevenţie şi profilactice;
3. servicii medicale la domiciliu;
4. servicii diagnostice şi terapeutice;
5. activităţi de suport;
6. servicii de administrare de medicamente.
„Recomandăm tuturor persoanelor care acum nu se află înscrise pe lista de capitație a unui medic de familie aflat în relație contractuală cu o casă de asigurări de sănătate să opteze pentru un medic de familie, liber ales, condiție necesară pentru a beneficia, în viitor, de serviciile medicale din pachetul minimal oferite de către medicul de familie respectiv. Tot ce trebuie să facă este să meargă la medicul ales și să depună o cerere de luare în evidență, formular disponibil la cabinetul medicului”, ne-a declarat Alin Voiculeț, directorul general al Casei de Asigurări de Sănătate Vâlcea.

Tags: , , , , ,

34 thoughts on “PERSOANELE CARE NU FAC DOVADA calității de asigurat vor beneficia de un pachet minimal de servicii medicale la medicul de familie mult extins față de cel actual

 1. Sint Romanca eu nu platesc la Sistem CAEN sa tin ,,la purtator,,….doar tehnologicul REAL MATEMATICA-FIZICA[screening pneumonomicozele , abces pulmonar,enurezis erizipel,voma tuse acuta, si cardiac cronic,inhalare poluari toxice,metan.

 2. Ni s-a eliberat autorizatie de asistent de gestiune scolara[o eliberam],Dupa 20 de ani, ca nu,, iesiti la Interval,,au facut zapis cu Satana[casatoriti].Aderarea Romaniei la Schenghen.

 3. Ii duce la RMN in sat la noi la Ecograf la Reactor in casa locatia veche,,ii trimisese la Paine scuipau pe pereti, or sa moara la,, Nebuni,, ptiu scuip pe dansii…aveau repartitie cu note de 8,9,10…Mi s-au citit DREPTURILE visavis de JILAVA, incheiem….sarabanda[de inchisoarea Draganescu[am vazut in iule 2022 la Poarta, masina, au intrat dubiosi carati in ea].

 4. Erau , ,Painari Ilegalisti,, din Malicoa,Timbuctu, si Latvia…unita cu republica Zimbabue…astia!….scarlatina rujeola bronsita, si scrofuloza.

 5. Am auzit comunicatul ofiteri oficial,, ca ataca cateva persoane,, fara,, acte in regula banca Agricola, ADAS,,cica ei nu au fost aranjati ca nu aveau diplome finale nu au anuntat, in schimb cateva persoane au fost chemate ilegal fara stiinta tuturor, sa le elibereze in ,, tersa bai termale,, cu marturi acte ilegale scolare de venit si vechime lotizare agricola,si ei[sectanti fara act materia Religie].a zis intr-a zecea de act,acum 20 ani, nu interesa!….

 6. Toti hotii,numere immatriculate cui, serie generica foi matricole liste MS -DOS si la mine alandala alfabetic si numeric sa fure dracu hotii de iardangii,la ,, Achizitii,,!….ne cautau patronii foruri ca ei sa cada pe altii sa stearga urma lor!….

 7. Mi-am luat eu bulbeaua din filme pe contrasens,ca m-am invatat carte in fostul pogrom….vazui teve Aleph de greco-catolici, am observat ca nu tine geanta din plastic de duzina Deva, nu are voie sa poarte alb, si fara ochelari sa nu stea, parul trebuie vopsit cu KALLOS cu peroxid separat de 6%….urmarea sa-i distruga viata recidivista in codul UAP, era parul vechiul sistem Turism[matracare mari] la encefalograma altele, cel putin penicilina….mai bine s-ar vopsii ar iesii la pensie, a vazut in jud Timis nivelare distrugere celula de baza a societatii-familia….cazul elucidat insemna ca a atras furia genului masculin, ca nu inregistra in scriitura vorbele difuzate sa fie trasa la,, raspundere,,, sa fie linistita,, sa-si vada recunoasca greseala,, de mult ,, viitor,, restul…naparci cu,, pamant cedat,, in urma planetei Saturn[stiinta].

 8. Cara furniruri la ofiteri directori mari hotelieri[genele muncite].Are concurenta acerba este un mic B.I cu stampila semnatura cip cu punguta cu fermoar,cu amprenta de sarbi[spanz si splinuta[ei felceri cu drepturi,par auriu, invata singuri scoala cap coada, daca-si impun].S-au dus ilegal ca-s SARACIE la tigani la sf Treime cu bani[crasmari].Are drepturi mari.

 9. S-a auzit de VALUL 3 epidemie COVID Craiova, luati-va in gospodarii masti UFO albe medicale bot de gasca de 5 lei din farmacii nu albastre negre nesterilizate.Fara filtru si tampon.Circula!…..a zis ca urmeaza alta transa de doze vaccin, luati-va comprimate incercati reactii adverse de la Drogherie,de pastile de iod iodura de potasiu 14/17/20 lei 2 blistere .De balans fiere ficat glande.Tuberculoza fiere si diabet ficat=boala venerica plamani.1907,are reactii adverse le aruncati!…va rupeti actele….de la podul peste Nipru.Na!….nu cunosc obstretica-ginecologia medicii[felcerii].sint NECUNOSCUTI.

 10. Circula o nava greu la vedere de necrezut, cu un bolovan cu o scriere in sfintele maini ale vladicii…zicea de mastile felceri venericologi Carol Davila ONCMAIR, negre de muncitori Schenghen, botul de rata UFO, si albastra de Romani[avem drepturi de la purtarea lor in segregatie, altele sa nu luati,, ca nu-i careva in stare, ].Avem drepturi de la purtarea lor.

 11. Toata treaba in liceu REAL, a venit de la PROFILUL MAPN, gena romaneasca de Matematica-Chimie cica Deva[nu-i primim,am purtat o haina de a lor, si-s gena rusa, nu era croitura mea, era frig in ea, presupun ca pe ei lux aur, alta….descarca Stiinta mult muncita castigata cu Robotii….nu iscalesc ceva in favoarea lor]Nu vreau!…

 12. Cand mananci o,, branzica,, alimentara chimisti, sa explici,,trezirea reactie faina,, de unde bani,, cercetare catena chimica,, asa si hainele Molia Shop ,, averea lui Grigorescu, Titian,, Vasiliade, Gregorascu-functionari rommi negri peste Prut][act Aviz achizitii].

 13. Din vechime…cine a spart cumetrii nunti botezuri immormantari, fecioaria mirilor inainte si dupa nunta i se ardeau mainile in Justitie,, pentru compromitator,,….si la,, mirii Domnului,, ii duceau,, la judecata la Sanepid,,!….

 14. Sa nu le mai ziceti Buna ziua nici as duti daci!…..pentru o poarta spartura in gard si un lot de cimitir iscalesc sa-i duca la Azil la mafie aici sat sa repuna banii la Sistem,sa le atarne ,,in prajini, de grumaji Rabojul, Centralizatorul si Fisa DSV,, la zi, adnotata cu modificari adaugiri,in Munca grecocatolic Dej Gheorghe Gheorghiu.Nici Buna ziua nici futu-te,in piua![fig].i-am visat noaptea,, cu executari silite la Mafie in Instanta[la succesiuni mosteniri vagabonti si cersetori].

 15. Ascultarea la popa….A zis…zi rugaciunea zilnica a fiilor pentru parintii lor!atat!…si bunela, la fel!…sa te rogi pentru binili lui mamica si ticuto!….contabilitate romano-ardeleana jud .Romanati[postmortem..si parintii de stramosi la fel cu Parastas semne contract popi de 15/august/8 septembrie/40 zile]..ptiu imi scuip in san[comunisti directori, muncitori, imbarligatori stabi, si vaduvi securisti[semne in coliva de la romano-catolici…acum a venit Ziua Judecatii Luminatia sf Vlasie luna februarie.

Poți comenta aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More Stories From Comunicate

About Comunicat de presă,