IMAGINI de la accidentul în care trei pasageri ai unui autobuz au fost răniți!


În noaptea de 30 noiembrie spre 1 decembrie, polițiștii Biroului Rutier Râmnicu Vâlcea au fost sesizați cu privire la un eveniment rutier ce a avut loc pe Drumul Național 67, pe raza localității Copăcelu.
„Din cercetările efectuate de polițiștii ajunși la fața locului a rezultat faptul că, un conducător auto de 30 de ani, domiciliat în Râmnicu Vâlcea, la o ieșire dintr-o curbă la dreapta, a intrat în coliziune frontală cu un autobuz ce transporta persoane, condus de un bărbat de 50 de ani, domiciliat în comuna Oteșani. În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului autoturismului și vătămarea corporală ușoară a conducătorului autobuzului și a trei pasageri”, se arată într-un comunicat de presă transmis de reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea pe marginea acestui subiect.
Polițiștii Biroului Rutier Râmnicu Vâlcea au anunțat că vor continua cercetările pentru a clarifica împrejurările în care s-a produs accidentul.
Sursă foto și text: IPJ Vâlcea
______________________________________________________________________________
Informații transmise de reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vâlcea pe marginea acestui subiect:

„În data de 30.11.2020, la ora 23.34, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă «General Magheru» al Judeţului Vâlcea au fost solicitaţi să intervină pentru un accident rutier și incendiu pe DN 67, pe raza localității Copăcelu, din Râmnicu Vâlcea. La fața locului s-au deplasat o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare, o ambulanță SMURD și patru ambulanțe SAJ.
Ca urmare a accidentului, dintre un autoturism și un autobuz, au rezultat cinci victime: patru din autobuz și una din autoturism. Echipajul SMURD a preluat o femeie cu traumatism la membru superior stâng și față. Toate victimele au fost conștiente și transportate la spital. Nu a fost necesară descarcerarea, toate persoanele au ieșit sau au fost scoase din autovehicule până la sosirea forțelor noastre.
Până la stingerea incendiului produs la autoturism, au ars aproximativ 50% din materialele combustibile din interiorul vehiculului. Cauza probabilă, stabilită în urma cercetărilor preliminare, este producerea unui scurtcircuit electric din cauza impactului”.