Accident în această dimineață.
MICROBUZ RĂSTURNAT ÎN ȘANȚ. Șapte autospeciale au intervenit


Angajații Inspectoratului pentru Situații de Urgență „General Magheru” al județului Vâlcea au fost solicitați, în noaptea de vineri spre sâmbătă (către orele dimineții), pentru a interveni la locul producerii unui accident rutier, în care un microbuz cu șase pasageri a părăsit carosabilul și s-a răsturnat în șanțul de pe marginea drumului.
Întâmplarea care se putea solda cu urmări dintre cele mai grave (poate chiar pierderi de vieți omenești) s-a produs pe Drumul Național 7, pe raza comunei Golești.
La fața locului s-au deplasat șapte autospeciale de intervenție (un SMURD, un ASAS, un echipaj de Descarcerare și patru echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Vâlcea). Asta fără a lua în calcul echipajele de poliție care au ajuns în zonă.
„În urma producerii accidentului au rezultat șase victime (patru adulți și 2 minori), evaluate de echipajele medicale aflate la locul intervenției. În urma evaluării făcute de paramedicii SMURD și SAJ, victimele au refuzat transportul la spital, ele primind îngrijiri la locul intervenției”, ne-au anunțat, în zori de zi, reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență „General Magheru” al județului Vâlcea.
• Material realizat cu sprijinul ISU Vâlcea